DRHAZI skin research laboratories
Perfect Beauty Face Cleaner

PERFECT BEAUTY CREAM

LUXUS SZÉPÍTŐ KRÉM


A 100% természetes DRHAZI medikozmetikum világszinten egyedülálló PERFECT BEAUTY formuláiban az INNOVATÍV NANOPEPTIDeket a KRISTÁLYTERÁPIA egészíti ki. 

 

VÁSÁRLÁS

Bőrregenráló luxus arclemosó gél, mely kiválóan tisztítja a pórusokat, amellet, hogy kiváló anti aging és hidratáló hatású. A speciális növényi hatóanyagok gondoskodnak a bőr folyamatos megújításáról és visszaadják a bőr természetes ragyogását és frissességét. TISZTÍTÓ + HIDRATÁLÓ + FIATALÍTÓ


Rendkívül nyugtató bőrfiatalító tisztítószer, amely nem szárítja bőrümket, és gyengéden oldja a lerakódásokat és a szennyeződéseket. Az előnyöket tovább fokozza az argán és csipkebogyó olajok gazdagító keveréke, amely fokozza a puha, rugalmas bőr érzetét.

Igazi hidratáló szappan, mely mély tisztító hatásával segíti a fiatalító hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. Stabilizálja a bőr ph-ját. Kíméletesen távolítja el a smink és kozmetikumok maradványait. Hidratálja a bőrt. A hozzáadott gyógynövénykivonatok, finom olajok és növényi hatóanyagok gondoskodnak a bőr rétegeinek megújításáról és ezáltal adják vissza a bőr természetes ragyogását és frissességét.

 

A legjobb reaktív, stresszes, érzékeny vagy száraz bőrre.

 

PROFIL
  • Lágy "bébi" tenzdek optimális hidratáló keveréke 
  • Bio Argán olaj - antioxidáns, ránctalanító, gyulladáscsökkentő, bőrtápláló és bőrvédő növényi olaj.
  • Bio Vadrózsa olaj - a bőr fiatalításáért és a bőrregenerációért felelős.

 

Természetes illóolaj: Damaszkuszi rózsa, Bio Pálmarózsa olaj, Rózsafa olaj

Illat: Naturális illat, enyhe virágillattal

 

Alkalmazás: Reggel és este (minden bőrápolási program előtt) a folyékony szappanból borsónyi mennyiséget a nedves tenyerünkben keverjük el. Lágy, körkörös mozdulatokkal vigyük fel a bőrünkre. Folyóvíz segítségével mossuk le az arcbőrről.

További termékek