DRHAZI skin research laboratories
Luxury UV Protect Lotion 50+++

LUXURY UV PROTECT lotion 50+++

Bőrfiatalító FÉNYVÉDŐ KRÉM 50+


Kizárólag sejtszintű és fizikai fényvédőt tartalmaz. 100%-ban természetes, arcra és testre is használható magas fényvédelmet biztosító napkrém. 

A modern fényvédő készítmények egy alapkészítményből és a hozzáadott specifikus fényvédő komponensből épülnek fel. Éppen ezért az igazán jó fényvédő krém, egy szuper alapkrémből és olyan fényvédő hatóanyagból épül fel, mely hatékony, de teljesen biztonságosan használható.

 

Arcra és testre is kiválóan alkalmazható olajmentes modern fizikai fényvédő krém, mely 100%-ban természetes és teljes hatóanyagkozmetikum - vagyis az összes összetevője védi, ápolja és regenerálja a bőrt. A benne lévő mikronizált - de nem nano - ásványi anyagok visszaverik a nap UV sugarait, így kiválóan védik a bőrt az UVA és UVB sugaraktól.

 

 • Anti-age hatású és kiválóan alkalmazható pigmentfoltok kivédésére.
 • Növényi olaj és kivonat komponensei sejtszintű fényvédelmet biztosítanak, és a mikronizált, - de nem nano - ásványi anyagok fizikai fényvédelmet nyújtanak (visszaverik a Nap UV sugarait).
 • Természetes antioxidánsaival is védi a bőrt, - ilyen a jerikói rózsa, a vörösalga, a növényi E-vitamin, a C-vitamin és a Totarol.
 • Magas a természetes béta-karotin tartalma (anatto és répa kivonat), így kiválóan támogatja a bőr természetes fényvédelmét.
 • A legmodernebb bio transzparens fizikai fényvédőket tartalmazza, így a felkenést követően nem hagy fehér foltokat, mint a fizikai fényvédők általában.

 

A bőrön könnyen eloszlik és gazdaságosan adagolható.

 


 

Mit jelent az SPF 50+++ ?

 • A fotokárosító UVB sugárzás kb. 98%-át kivédi. 
 • A +++ utal arra, hogy a kozmetikum bőrvédő anyagokat, intenzív antioxidánsokat és sejtszinten ható nanopeptid fényvédőket tartalmaz.

 

A DRHAZI fényvédő natúrkozmetikumaiban kizárólag a Bio minősítések által engedélyezett fizikai fényvédők találhatóak, melyek mikronizáltak, diszpergáltak és nem hagynak fehér foltot a bőrön, mégis tökéletes UV védelmet nyújtanak. Az így készült diszpergált titán-oxid sem szívódik fel a véráramba - az egészségre jótékony.

 

 

PROFIL

 • Bio Kókuszvaj - antiszeptikus, bőrápoló és természetes fényvédő SPF 4
 • Bio Sheavaj - kiváló bőrregeneráló és fényvédő SPF 6
 • Bio Kakaó vaj - SPF 8
 • Bio Méhviasz - vízálló filmbevonatot képez, mely az ásványi olajokkal ellentétben nem gátolja a bőrlégzést 

 

 

BIOAKTÍV ANYAGOK

Citromfűvíz deutériumcsökkentett vízből - Mikronizált cinkoxid (ZinClear) -Kókuszvaj - Répa kivonat (Béta karotin) - Anatto Kivonat (Béta karotin) - Homoktövis kivonat - Vörös alga kivonat (sejtszintű UV védelem)  Mikronizált és bevont titán-dioxid (nem nano) - Aloe gél - Sheavaj - Kakaóvaj - Méhviasz - DRHAZI Hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, Szorbit, 3 szintű Hialuronsav, Tejsav) - Sztearinsav - Növényi emulgens - Makadámia olaj -Zöldtea kivonat - Jerikói rózsa kivonat - Porcsin kivonat - Koenzyn Q10 - Vanília kivonat - Allantoin - Grepfruit mag kivonat - E-vitamin - Stabil C-vitamin - Totarol

 
 
Illóolaj

nem tartalmaz

 

Illat

naturális kókusz, vanília illat

 

Kiszerelés

100 ml

 

További termékek