DRHAZI skin research laboratories

TERMÉSZETES ARCFIATALÍTÁS HIGHTECH HATÓANYAGOKKAL


Bőrré váló kozmetikumok

orvos esztétikai hatóanyagokkal

SEJTSZINTŰ BŐRMEGÚJÍTÁS, bőrfiatalítás

Azonnal látható és érezhető hatás 


100% TERMÉSZETES  •  HIGHTECH  •  BŐRAZONOS

Hatóanyagkozmetikumok nanopeptid & kolloid kristály & aroma & gyógynövény terápiával 

 

Férfi fiatalító gyógynövény és nanopeptid terápia

MEN

FIATALÍTÓ BŐRAZONOS ÁPOLÁS NANOPEPTID TERÁPIÁVAL

 


 

100% TERMÉSZETES, HIGHTECH, BŐRAZONOS 

gyógynövény & nanopeptid terápia

 

52 INTENZÍV FIATALÍTÓ HATÓANYAG

16 FÉLE NANOPEPTID INTENZÍV KOMPLEXEKBEN

LIPOSZÓMÁS HATÓANYAGBEVITEL

 
Speciálisan férfiak arcbőrére fejlesztve a 100% természetes hightech bőrfiatalító ápolás a világ legmodernebb és leghatékonyabb természetes hatóanyagait felhasználva készül. Komplex és intenzív hatóanyagkozmetikumok.

 

 

BŐRAZONOS SZERKEZET ÉS OLAJKOMPOZÍCIÓ   
ANTI-AGE AROMATERÁPIA     
ANTI-AGE GYÓGYNÖVÉNY TERÁPIA      
NANOPEPTID TERÁPIA (16 FÉLE NANOPEPTID MAXIMÁLT, HATÉKONY DÓZISBAN) 

 

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. 

 

NANO SZIGNÁL PEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány peptidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciója szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

 

 

A DRHAZI SZÉPÍTŐ KONCEPCIÓJA A SEJTSZINTŰ BŐRREGENERÁLÁS, MELYHEZ OPTIMÁLIS ÁPOLÁSI SOROKAT AJÁNLUNK:

 

 

 

 

Nappal   1. Arclemosó   2. Szérum   3. Krém

Opcionális  Borotválkozó krémgél + Borotválkozás utáni hidratáló tej

 

 

Este   1. Arclemosó  2. Szérum   3. Krém   4. Szemkörnyék ápoló

 

 •  
  • A kozmetikumok hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítik. A lemosó természetes peeligként hat, a tonizáló tej hidratál és fertőtlenít, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, a krém regenerál, hidratál és véd az UV sugaraktól, a szemápoló maximált hatóanyagtartalmával mindezt kiegészítve feltölt és ránctalanít.​

 

   • A hightech készítmények használatakor fontos, hogy a teljes ápolási sor vegyszermentes legyen. A növényi nanopeptidek sejtszinten hatnak, ha ezeket a hatóanyagokat vegyszerekkel kombináljuk, akkor károsítjuk a bőrt.

Férfi arcfiatalítás nanopeptid és kristály terápiával

 

Perfect Men

LUXUS ARCFIATALÍTÁS Férfiaknak

 


 

100% természetes, HIGHTECH, bőrazonos,

gyógynövény, nanopeptid és kolloid kristály terápia

 

 

 

52 FÉLE INTENZÍV FIATALÍTÓ HATÓANYAG
16 FÉLE NANOPEPTID
6 FÉLE KOLLOID KRISTÁLY
 
A 100% természetes hightech ápolás a világ legmodernebb és leghatékonyabb természetes hatóanyagait felhasználva készül - komplex és intenzív hatóanyagkozmetikumok.

 

 

 • BŐRAZONOS SZERKEZET ÉS OLAJKOMPOZÍCIÓ
 • ANTI-AGE AROMATERÁPIA
 • ANTI-AGE GYÓGYNÖVÉNY TERÁPIA
 • NANOPEPTID TERÁPIA (12 FÉLE NANOPEPTID MAXIMÁLT, HATÉKONY DÓZISBAN)
 • KRISTÁLY TERÁPIA (6 FÉLE KOLLOID KRISTÁLY)

 

 

A férfiak arcbőre speciális ápolást igényel. Ennek megfelelően a DRHAZI kozmetikumok gazdagok hatóanyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban, melyek kondicionálják a bőrt, fokozzák rugalmasságát és csökkentik a ráncokat. Az innovatív növényi anyagok intenzíven regenerálják, mélyen hidratálják és védik a bőr sejtjeit a környezet károsító hatásaitól.

 

A készítmények gyengéden, mégis komplex összetételüknek köszönhetően intenzíven és látványosan újrastrukturálják a bőrt és láthatóan kisimítják a bőr felületét.

 

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel és kristályterápiával érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. 

 

NANOPEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány peptidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciója szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

 

KRISTÁLYTERÁPIA - A fémek kolloid oldásával készült szerves nanokristály hatóanyagok sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják testünk működését. Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100%-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba DNS szinten tudnak részt venni. PLATINA, IRIDIUM, ARANY, EZÜST, RÉZ ÉS SZILIKA KOLLOID komplex maximalizálja a természetes hatóanyagok hatását, hogy intenzív arcfiatalítást érjünk el.