PROFESSZIONÁLIS BŐRREGENERÁLÁS

Aki régóta bőrproblémákkal küzd, akkor a szokásos tüneti ápolásnál többre van szüksége.  A bőr természetes egyensúlya a DRHAZI természetes és hatékony koncepciójával helyreállítható.

SZÁMUNKRA EGYFÉLE BŐRTÍPUS LÉTEZIK, AZ EGÉSZSÉGES NORMÁL BŐR. AZ EGÉSZSÉGES BŐR AZ, AMIT FIATALÍTANI LEHET, A TÖBBI BŐRÁLLAPOTOT PEDIG ELSŐKÉNT KIEGYENSÚLYOZNUNK SZÜKSÉGES 

 

Sokan, akik a DRHAZI kozmetikumokat választják, már sok tapasztalattal rendelkeznek, korábban számos szintetikus és natúr kozmetikumot is kipróbáltak, az arcbőrük mégis problémás maradt. Tapasztalataink és kutatásaink szerint ezen problémák hátterében a bőregyensúly eltolódása és ennek következtében kialakuló bőrszerkezeti károsodás vagy a bőrfertőzés áll. 

Az egészséges bőr természetes védőpajzsként képes szelektálni a hatóanyagokat - mindenből éppen addig és annyit enged be, amennyire szüksége van. A mérgektől pedig természetesen megvéd bennünket. Igaz védelmi funkciója határos, és a negatív környezeti hatások, a káros testápolási termékek használata, az elégtelen táplálkozás, vagy akár a stressz hatására a bőr elvesztheti azt a képességét, hogy ezt a feladatát ellássa. Ennek lehetnek következményei a különféle bőrproblémák és az idő előtti bőröregedés. 

 

TE IS egészségesen SZÉP ARCBŐRRE VÁGYSZ?

"A fiatal egészséges bőr tapintása bársonyos, pórusai zártak, s egyenletes. Üde színnel rendelkezik, melyet a jó vérkeringés és az optimális vastagságú szaruréteg adja. Zsír- és víztartalma tökéletes egyensúlyban van. A melaninképzés normális, ennek köszönhető az egységes szín. A tompa fényt, a pórusok tisztaságát és zártságát a megfelelő mennyiségű és összetételű faggyútermelés és a hibátlan elszarusodás eredményezi. Bársonyossága a felszíni emulzió kellő víztartalmának és az egészséges piheszőröknek köszönhető. Rugalmasságát az irha kellő hidratációja, a rugalmas rostok megfelelő aránya, a bőralja tömöttsége és a kellő izomtónus okozza." 

TERMÉSZETES MÓDON A KORRAL AZ EGÉSZSÉGES BŐR IS VÁLTOZIK, ÍGY MEGFELELŐ ÁPOLÁSSAL ÉS KEZELÉSSEL TÁMOGATHATJUK, EZ AZ ANTI AGE KÉSZÍTMÉNYEK FELADATA

 

HOGYAN LEHET A BŐREGYENSÚLYT VISSZAÁLLÍTANI?

 

Az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, vagyis a bőr gyógyításának alapja tapasztalataink szerint a bőregyensúly visszaállítása, mely kizárólag olyan anyagokkal és kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre. 

megbomlott egyensúlyú bőrön, vagyis a sérült bőrfelületen az intenzív növényi anyagok is árthatnak, mert a mikrosérüléseken olyan helyre is képesek felszívódni, ahova nem valóak és irritációt okozhatnak. A sérült bőrfelület nem minden esetben látható szabad szemmel, ezen károsodások lehetnek mikroszkópikus méretűek. A tüneti jelek, a bőrérzékenység, az irritációra való hajlam az, ami következtethet jelenlétére.

Az elmúlt száz évben a műanyag és ásványi olaj alapú kozmetikumok, erős szintetikus tenzidek, testápolási és tisztálkodási szerek komoly általános bőrkárosítást, egyensúly eltolódást alakítottak ki. Ma átlagosan a nők 80 % -a valamely fokú bőrérzékenységgel küzd.

Sokan számolnak be arról, hogy rövid ideig elégedettek az aktuális, akár a nagyon magas árú professzionális kozmetikumokkal, de rövid idő elteltével gyakran érzékenység, irritáció jelentkezik. Majd mikor szeretnének áttérni a tiszta, természetes, értékes növényi olajokat tartalmazó kozmetikumokra akkor bőrük gyulladással, irritációval reagálhat. 

Ez azért történik, mert a szintetikus anyagok ugyan bőregyensúly eltolódást okoznak, de nem táplálják a bőrön élő mikroszkópikus méretű organizmusokat. llyen például a Demodex atka, mely az egészséges bőrön is kimutatható és normál esetben szimbiózisban él velünk, viszont az eltolódott egyensúlyú bőrön könnyen elszaporodhat, mert a natúr kozmetikumok tiszta olajai kiváló táplálékforrást ad neki. Túlzott jelenléte pedig komoly károkat okoz a bőr élettanában és szerkezetében. A bőr gyulladással, irritációval és még fokozottabb bőrérzékenységgel reagálhat. 

Az elmúlt 150 évben sok kutató vizsgálta a bőrön élő természetes organizmusokat és felfedezték, hogy hasonlóan a bélflórához a bőrnek is van egy természetes flórája. Ezen organizmusok normál esetben szimbiózisban élnek velünk, viszont ha bármely ok miatt teret kapnak, akkor képesek túlzott módon elszaporodni, és károkat okozni a bőr élettanában, szerkezetében. Ilyen organizmus a Demodex atka, mely az egészséges bőrön is kimutatható.

Részletesebb információkat a DRHAZI blogban olvashat: Mi az a Demodex?

 

Ha egészséges és szép bőrre vágyunk, akkor elsődleges célunk a bőregyensúly visszaállítása legyen, mert az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként gyógyítanunk kell. Ez egyénenként más-más ápolást és kozmetikumot igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.

A bőrmegújítás, az arc egészségének helyreállítása a jelenlegi bőrállapottól függően 3 hónaptól, akár 1 évig is tarthat. A hatóanyagok és a szükésges kezelések számától függően költsége 250 000 Ft-tól akár 500 000 Ft is lehet. 

Érdemes eljönni bőrdiagnózisra, hogy meghatározzuk a szmélyre szabott optimális kezelési metódust, hogy a legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk kialakítani. 

IDŐPONTEGYEZTETÉS : 

SOLYMÁR DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT: 06 30 8714668

MAMMUT I. : 06 20 265 8880

OKTOGON: 06 20 3259464

 

 

Az egyeztetett konzultációs/terápiás időpontot fenntartjuk a számodra. Kérjük, amennyiben mégsem tudsz megjelenni az adott időpontban, mielőbb jelezd felénk, hogy a felszabadult időben más pácienseket tudjunk fogadni. Ha ezt legkésőbb 48 órával az időpont előtt (hétfői időpont esetén péntek délig) megteszed, nem számolunk fel költséget. 48 órán belüli lemondás esetén a teljes kezelési díjat kérjük kifizetni. Megértésedet köszönjük!

 

DRHAZI SZALONJAINKBAN SZERETETTEL VÁRUNK INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE ÉS BŐRápolási TANÁCSADÁSRA

Időpont egyeztetésért, tanácsadásért hívja: +36 20 265 8880

Kérheti szakértőnk visszahívását is:

Név:
Tel.:
E-mail:
Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vissza