Biztonságos vásárlási garancia

 

100% garancia - Biztonságos Vásárlási Program

 

Cégünk, mint prémium manufaktúra nem tömegtermelésben gyárt kozmetikumokat, ezért nincs lehetőségünk nagy mennyiségben ajándék mintákat készíteni. Ugyanakkor a 100% természetes hightech DRHAZI kozmetikumok prémium minőségűek, az általunk felhasznált összetevők kiválóak és teljesen bőrbarát hatóanyagok, - mégis, az előfordulható allergiát soha nem lehet teljesen kizárni.

 

Ezért, hogy Ön bizonságosan vásároljon online shopunkban, a következő garancia programot ajánljuk Önnek:

 

  1. Abban az esetben, ha a megvásárolt DRHAZI kozmetikum a várakozásaival ellentétben a bőröddel összeférhetetlen, akkor a terméket 15 napon belül visszaküldheted részünkre. Ebben az esetben kapsz egy, a termék értékének megfelelő utalványt, melyet 1 évig beválthatsz a DRHAZI webshopban, a neked legmegfelőbb, akár hipoallergén készítményre. Ebben az esetben kizárólag a postaköltség terhel. 
  2. Emellett, hogy kockázatmentesen vásárolhass 100% természetes és egészséges natúrkozmetikumaink közül, összeállítottunk neked az ápolási sorokból tesztcsomagokat, melyekkel lehetőséged van kipróbálni a hightech DRHAZI kozmetikumainkat , hogy személyesen bizonyosodj meg, mely kezelési sorok a legmegfelelőbbek a számodra.
  3. DRHAZI szalonjainkban lehetőséged van tesztelni kozmetikumainkat és a DRHAZI terapeuták szívesen segítenek neked a számodra legoptimálisabb ápolási sor kialakításában.

 

Így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a 100 % természetes összetételű higtech hatóanyagkozmetikumaink jótékony hatását.