DRHAZI skin research laboratories
Perfect Beauty Toning Milk

Perfect BEAUTY TONING MILK

Luxus fiatalító feltöltő tonizáló tej


Intenzív hatású bőrazonos, bőrmegújító luxus szépítő tonizáló. Hightech hatóanyagösszetétele a legmagasabb igényeket is kielégíti. Kiváló komplex szépítő termék, sokrétűen alkalmazható: arcfiatalító tonizálásra, éjszakai feltöltőként, vagy akár nyári testfiatalító testpermetként.

 

VÁSÁRLÁS

A 100% természetes DRHAZI medikozmetikum világszinten egyedülálló PERFECT BEAUTY formuláiban az INNOVATÍV NANOPEPTIDeket a KRISTÁLYTERÁPIA egészíti ki.

 

Gazdag formulájú luxus arcápoló tej, mely kiválóan hidratálja és feltölti az arcbőrt. Az oleogél és olajtartalmú arckrémek hatóanyagainak felszívódását is nagymértékben támogatja. Funkcióját tekintve segíti az olajkomponens felszívódását és segíti a szöveti beépülést is. Alapkozmetikumként alátámasztja, ösztönzi a bőrfunkciókat, erősíti az bőranyagcsere tevékenységet és nagymértékben fokozza a kötőszövetek duzzadóképességét. 


A rózsa nagy mennyiségű vízmolekula megkötésére képes, ezáltal a kiszáradt, szomjazó bőrrel csodákat tesz, illata támogatja a nőiességünket és a boldogságérzetet.

 

Modern sejtszinten ható nanopeptidek (mimikai izomlazító, bőrmátrixépítő) és nanokristályok (ezüst, arany, platina, iridium, réz és szilika) egy komplex keverékét tartalmazza, melyek képesek átstrukturálni a bőr szerkezetét és optimalizálni a bőrfunkciókat. A biztonságos természetes összetevők azonnali feltöltő és regeneráló hatásúak.

 

 
PROFIL
 • Bio Rózsavíz - feszesítő és öregedésgátló hidrolizátum, mely felüdíti és hidratálja a bőrt.
 • Bio Zöld tea kivonat - bőr feszesítő hatású és semlegesíti a szabad gyököket.
 • Tigrisfű kivonat - bőrregeneráló és kollagén szintézis fokozó.
 • Bámiamag kivonat - erőteljes ránctalanító hatású, lazítja a mimikai izmokat (mioxinol tartalmú)

 

HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK

ANTI-AGE AROMATERÁPIA - ANTI-AGE GYÓGYNÖVÉNYTERÁPIA - NANOPEPTID TERÁPIA (8 FÉLE NANOPEPTID  HATÉKONY DÓZISBAN) - KOLLOID KRISTÁLYTERÁPIA (6 FÉLE FÉMKOLLOID)

EGYÉB: Mioxinol (izomlazító) - DRHAZI hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, 4 féle Hialuronsav)  - Kollagén Protein - Stabil vitamin C - Vitamin E - Allantoin - Bio Totarol

 

 • MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ NANOPEPTID KOMPLEX  -  3 biomimetikus nanopeptid hatékony keveréke, egymás hatását erősítve - Argirelin®, Syn Ake®, Leuphasyl® - oldják a mimikai izmok feszültségét, így intenzív ránctalanító hatásukkal mellékhatások nélkülkiváló természetes alternatívája a Botox injekcióknak!
 • BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - 5 féle nanopeptid intenzív komplexe - Matrixyl®, Matrixyl 3000®, Matrixyl Synthe6'®, Collaxyl®, Syn-Coll® -  erősítik a bőr és kötőszöveti tartóelemeket, serkentik a kollagén és  elasztin termelődését, inspirálják a sejtek megújulását, és védik a sejteket a glikációtól, így a bőr megőrzi rugalmasságát.

 

 • Aranykristály - A kolloidális arany oldata rubinvörös színű. Az arany évezredek óta az értékes nemesfém megtestesítője. Szimbolikus jelentőségétől függetlenül mára a tudósok egyik kedvenc anyaga lett nanoméretben mutatott különleges tulajdonságai okán. Nagy jelentőségű, hogy az arany nanoméretű részecskéi kör, csillag, hatszög stb. alakjuktól függően képesek különböző típusú sejtekhez kötődni, az alakjuk pedig irányítható a hozzájuk kapcsolódó aminosavak DNS-láncban kódolt sorrendje által, így nanopeptidekkel kombinálva intenzív hatású. Élettelivé, sugárzóan ragyogóvá, feszessé teszi a bőrt.
 • Platinakristály - A kolloidális platina oldata ezüstös színű, támogatja a DNS regenerációt, erősíti és fiatalítja az arcbőrt. 

 

 
KINEK AJÁNLJUK?
 • Bőröd igényli az intenzív, hatékony, mégis tiszta anagokat
 • Az arcbőröd egészséges, de szereted a legjobbat adni neki
 • Célod bőröd regenerálása és szépítése
 • Szeretnéd, hogy a tonizálás mellé feltöltő és hidratáló hatás is társuljon

 

Természetes illóolaj: Damaszkuszi rózsa olaj, Bio pálmarózsa olaj, Rózsafa olaj

 

Illat: Naturális, enyhe rózsa illatú

További termékek