DRHAZI

Specialitásunk a natúr hatóanyagkozmetika

  Hatékony KOZMETIKUMOKAT KERESEl, MELYEK Jótékonyak a bőrödre? Hazai kutató-fejlesztő cégként természetes hatóanyagkozmetikumokat gyártunk. A DRHAZI készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik, sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumok. Irányelveink között szerepel a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech hatóanyagok magas dózisú alkalmazása. 
Tovább olvasom...
PROFESSZIONÁLIS BŐRREGENERÁLÁS

DRHAZI BŐRMEGÚJÍTÁS

  Ha Te is régóta bőrproblémákkal küzdöl, ha gyakran jelennek meg problémák, hámló, gyulladásos felületek a bőrödön, akkor a szokásos tüneti ápolásnál többre van szükséged.  Bőrödnek természetes egyensúlyát DRHAZI természetes és hatékony koncepciójával helyreállíthatod. Számunkra EGYFÉLE BŐRTÍPUS LÉTEZIK, AZ EGÉSZSÉGES NORMÁL BŐR. AZ EGÉSZSÉGES BŐR AZ, AMIT FIATALÍTANI LEHET, A TÖBBI BŐRÁLLAPOTOT PEDIG ELSŐKÉNT kiegyensúlyoznunk KELL. 

Miért különleges a DRHAZI?

  A DRHAZI hightech kozmetikumok palettája egy különleges magyar fejlesztés, Az élő medikozmetikum A tökéletesre törekszünk, ezért  a 100% hightech kozmetikumaink fejlesztésénél minden esetben a világ legjobb és leghatékonyabb megoldásait alkalmazzuk.
Tovább olvasom...

dr Házi Edina

„Az igazságot keresni, a szépséget szeretni, jót akarni és a legjobbat adni - ez az, amire hivatott az ember.”  Moses Mendelssohn   A növények világa mindig közel állt hozzám. Nagymamám, mint valódi "füves asszony" kis magként ültette el hatalmas lelkesedését bennem. Évekig tanított, hogyan gyógyíthatunk a növények csodálatos erejével.
Tovább olvasom...
Miben más a DRHAZI?

Miben más a DRHAZI?

Kozmetikumaink a hatóanyagkozmetika egy új generációját képviselik: HIGHTECH TERMÉSZETES HATÓANYAGKOZMETIKUMOK   Hatásuk alapját az képezi, hogy sejtszinten képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését. Készítményeinkben ötvözzük az ősi tudást a legmodernebb innovatív eredményekkel, hogy természetes anyagokkal hatékony eredmény váljon lehetővé.    

Hasznos információk a DRHAZI weboldal használatához

  1. Online felületeinken igyekszünk széleskörű információkat szolgáltatni a szépségápolásról, a természetes bőrápolásról, az általunk fejlesztett és gyártott készítményekről és azon alapanyagokról, melyeket a DRHAZI hightech természetes kozmetikumok tartalmaznak.   2. Jelenleg arcápolás körében több, mint 100 hightech, természetes kozmetikum közül válogathatsz. melyeket termékcsaládok szerint megtalálhatsz webshopunkban.    
Tovább olvasom...