DRHAZI skin research laboratories

Médiamegjelenések

ARCUNK MEGMUTAT A VILÁGNAK

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2018. 08.

Terhelt környezetünk miatt nagyon ritkán látunk normál, egészséges arcbőrt. A stressz miatt feszesek az arcizmok, elvékonyodik az arcbőr, ezért szervezetünk kompenzál, hogy megvédjen minket, így gyakori a fokozott szarusodás és a kötőszöveti megvastagodás az arcon.

HOLISZTIKUS ARCKEZELÉS

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2018. 09.

Minden holisztikus szemléletet képviselő módszer egységben látja a teljes embert környezetével és igyekszik harmonizálni, hogy ezzel az egészséget támogassa. Az arcunk, arcbőrünk állapota tükörként mutatja meg hiányosságainkat, így az arcbőr normalizálása is segíti a test teljes egészségét, és fordítva is igaz, ahhoz, hogy a normál arcbőr megőrizhető legyen a bőrmegújítást követően, szükséges a kiváltó okok kezelése és megszüntetése.

AKNE ÉS ROSACEA KEZELÉS

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2018. 10.

Bármely olyan eltérés, melyet korábban alkati, kóros vagy akár örökletes adottságnak tartottunk, a bőregyensúly eltolódásának a következménye, ami sajnos sokaknak problémát okoz. Erre nyújt megoldást a 100% természetes DRHAZI bőrmegújítás.

BIO ARCPLASZTIKA

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2018. 11.

Bár néhány vonal karaktert adhat az arcunknak, mégis a legtöbb ránc a vártnál korábban jelentkezik, vagy túl intenzív és elrabolja arcunk vitalitását. Korán kialakulhat az orr és ajak közötti redő, a szem körüli és a homlokráncaink elmélyülnek, a bőrünk egyre jobban megereszkedik, elveszíti feszességét és rugalmasságát.

HOLISZTIKUS BŐRGYÓGYÁSZAT

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2018. 12.

Ma már a többség nem elégszik meg a tüneti kezelésekkel, nem elfedni szeretnénk problémáinkat, hanem megoldani. Szeretnénk bőrünk szépségét és egészségét visszaszerezni és hosszú távon megőrizni. Olyan terapeutákat keresünk, akik hitelesek és képesek segíteni.

TARTÓS SZÉPSÉG

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2019. 02.

A holisztikus beauty koncepció a harmóniát, a természetességet és a testünkkel

való tudatosabb törődést célozza. Eredménye a tartós szépség.

BŐR-, ARC- VAGY FEJ MEGÚJÍTÁS?

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2019. 04.

Ma az ember annyira el van foglalva a környező világgal, a kapcsolatokkal, hogy önmagára, testére, személyiségére alig figyel, kivéve, ha már működési probléma lép fel.

ÉLŐ KOZMETIKUMOK

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2019. 06.

Ma már a molekuláris biológia, vagy akár Masaru Emoto vízkísérletei is bizonyítják, hogy ami élő, magas rezgésű, az támogatja az életet, ami pedig halott és alacsony rezgésű, az képes ártani.