HOGYAN HAT A STRESSZ A MIMIKAI IZMAINKRA?

Hogyan hat a stressz a mimikai izmainkra?

Legtöbbet igyekszel adni az arcbőrödnek, mégsem vagy elégedett, ha a tükörbe nézel?

Arcunk fiatalságának és egészségének egyik fő pillére a mimikai izomrendszer vitalitása és rugalmassága. A feszült élettempó, a nagy elvárások, az idő sürgetése stresszel nap, mint nap minket. Az idegrendszerünk, izmaink, bőrünk és a hormonrendszerünk is érzékenyen reagál a mindennapi kihívásokra.  

A stressz hatására kialakuló izomfeszültségek nem az erőnek a hiányából fakadnak, hanem a tartásnak a túlzásából. Ezek egyfajta testmemóriák. Idővel bizonyos izmok vagy az egész testünk elhiszi vagy megszokta, hogy ilyen módon kell magát tartania. Ezt követően még ha nyugalomban is kerülünk, izmaink beállnak egy feszült tartásba. 

A feszült izmok nyomást gyakorolnak az erekre, idegegekre és blokkolják az arc, a fej vérkeringését. Az arc színe fakóvá, tápanyag szegénnyé válik és az oxigénellátása is sérül. A legtöbb bőrproblémának és a bőr öregedésének is ez az alapja.

A feladatunk egy új mintázat kialakítása, az, hogy valamilyen módon elhitessük az izmokkal, hogy képesek, másrészt talán még jobb is nekik, ha másképp működnek. 

Ha regeneráljuk, vitalizáljuk és megnyugtatjuk az izmokat, emellett átalakítjuk a testnek a hibás memóriáit és hitrendszerét, akkor nemcsak az ellazulás, hanem az ERŐ is megjelenik. AZ IZOM SOSEM ATTÓL ERŐS, HOGY TART, HANEM MINDIG AKKOR ERŐS, AMIKOR RUGALMAS, TEHÁT KÉPES AZ ÖSSZEHÚZÓDÁSRA ÉS AZ ELERNYEDÉSRE. Akkor fog tudni az izom erősen húzni, ha utána el tud ernyedni. Nem a statikus erő az igazi erő, hanem a hullámzó, pulzáló erő. 

CÉLUNK ÚJRA VITALITÁSSAL, ÉLETTEL MEGTÖLTENI AZ ARC IZOMRENDSZERÉT!

 

MOBILIZÁLD AZ ARCIZMAIDAT! NÉZZ TE IS ÖRÖMMEL NAP,  MINT NAP A TÜKÖRBE!

Otthoni ápolásra, mélyizomkezelésre kiváló a Guasha szett 17 900 Ft / szett

  - fehér jáde kőből készült erős mélyizom kezelő roller az arc és fej izmaira

  - guasha kő, mely nyak, váll, csuklyásizom lazításra való

VÁSÁRLÁS

A DRHAZI BIO ARCPLASZIKA RUGALMAS, DE ERŐS TARTÁST AD! 

 

 

DRHAZI SZALON

Mammut 1. első emelete +36 20 265 8880 

DRHAZI TERAPEUTÁK VÁRJÁK ÖNT! 

HÉTFŐTŐL - SZOMBATIG 
 

 

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.