DRHAZI természetes módszere az arc fiatalítására

DRHAZI Bio Arcplasztika II.

Az arcbőrünk ápolása és fiatalítása kevés a teljes arc fiatalságához. A mély és felszínes mimikai izmok, a kötőszövet és az arcbőr mély rétegeinek állapota határozza meg arcunk milyenségét. Épp ezért érdemes teljeskörű gondoskodást adni arcunknak.

A mimikai izomrendszer az alapja az arcunknak. A stressz, a feszültségek, az idő hiánya miatt az arcizmaink feszültek, sokunknak akár sorvadtak és az arckoponya csontjaira is rátapadtak. Emiatt az egész arc vérellátása, így oxigén és tápanyagellátása is csökkent. Emellett az arc mimikai külső és belső izomzatának is képesnek kell lennie különböző fizikai tartásokra és elengedésekre. A legtöbbünknél viszont egy állandó tartás van, amiből mégis hiányzik az erő.

Ha a tüneteket igyekszünk elfedni, eltüntetni feltöltéssel, alátámasztással illetve a bőr kifeszítésével rövid ideig érhetünk el eredményeket, de az arc sorvadásának kezelését csak elodázzuk. Minél korábban felfedezzük a problémát és a tüneteket az okok kezelésével szüntetjük meg, hosszútávú és intenzív eredményt kapunk. Emellett el kel fogadjuk, hogy az életben az instant megoldások nem végleges megoldások. Minden, ami az életet támogatja melós és oda kell tennünk magunkat. A testünk, az arcunk karban tartása folyamatos befektetést, munkát igényel, ennek a jutalma is hamar megérkezik, és a befektetéseink megtérülnek.

Bio Arcplasztika, a DRHAZI szabadalmaztatott módszere = Manuálterápiás arckorrekció 

A holisztikus arcfiatalítás célja, hogy az arc eredeti, egészséges szépségét visszaadjuk. Oki kezelést végzünk. Bio arcplasztikával® feldolgozzuk a sorvadt, letapadt izmokat. Kötőszöveti manuálterápiával rugalmassá tesszük a szöveteket, regeneráljuk a szalagokat és az arc kötőszöveti hálóját. Facelift manuálterápiával megemeljük és növeljük az izomtömeget. A sejtszintű bőrmegújítással felépítjük az egészséges bőrszerkezetet.

 

 
Mobilizáld az arcod izomrendszerét, hogy arcbőröd is élettel telibbé váljon!

Hogyan zajlik ez a folyamat?

Az izomrendszer egészsége : Az arc izomrendszere több szintű. A mély nagy vázizmok a csontoz mozgását végzik és adják az arc textúráját, ezek erősen tartják és védik az arcot. A felszínes kisebb mimikai izmok, melyeket bőrizmoknak is neveznek és az érzelmek megelevenítésében, az arckifejezés változtatásában játszanak szerepet.

Ha az izmokat a bőrön át tapintjuk, érezhető, hogy ha nem is működnek, nincsenek teljesen elernyedt állapotban, hanem kisfokú állandó összehúzódásban, azaz izomtónusban vannak. Ezt az izomtónust, idegrendszeri hatás tartja fenn, hogy az izmok inger hatására gyorsabban kerüljenek működő állapotba. Az egészséges izmok vértartalma kb. 70 - 80%. 

Korunk problémája, hogy a sok fel nem dolgozott stressz miatt fokozott izomfeszültség alakul ki, vérellátási zavar, ami hosszú távon erősen rombolja az izomrendszerünket, így a vázizomzat tömeg és erőcsökkenése sokkal hamarabb és intenzívebben jelentkezik.

Az arc vér és nyirokkeringése :  Az arcot ellátó fő erek épp az állkapocsnál futnak. Az oxigéndús vért szállító artériák frissítik, éltető energiával látják el az arcot, a vénák és a nyirokerek támogatják az arc méregtelenítését és védelmét, az immunitását biztosítják. Ha az izomrendszer stresszes, feszült, vagy akár sorvadt és letapadt az állkapocs csontra, elnyomja az ereket és az arc teljes működése blokkolttá válik.

A bőr tápanyagellátása : Természetesen az elvékonyodott, elzárt erek is blokkolják az arc tápanyagellátását, kicsit olyan mintha egy elszorított slaggal szeretnénk locsolni. Emellett legalább ilyen nagy probléma, hogy a vegyszerek, génmanipulált élelmiszerek, főképp a gabonák miatt emésztőrendszeri gyulladás alakul ki, a bélfal átjárhatóvá válik és a tápanyagok felszívódása is  erősen blokkolódik.

A sejtek vízvesztése : A vérerek táplálják a sejteket. Ha a sejtek tápanyaghiányosak, sejtfaluk elvékonyodik és nem tudják megtartani a vizet, így azt látjuk, hogy idővel kiszökik a víz az arc sejtjeiből. Olyan, mintha hiába innánk vizet, mert egy szitába öntenénk bele. Az izmokra ugyanez igaz, és ha magunk elé képzelünk egy aszalódó gyümölcsöt, az izmokkal pontosan ugyanaz történik. A hús elkezd zsugorodni, és a gyümölcs héja, jelen esetben a bőrünk pedig követi, nyilván a fizika törvényeinek megfelelően. Minden arcprobléma hátterében ez a folyamat áll.

Megoldás a DRHAZI Bio arcplasztika®

A bio arckorrekció, arcplasztika lényege, hogy speciális manuális mozdulatokkal a sok év alatt a csontra letapadt arcizmokat aktivizáljuk. Ezt követően az izmok - ezáltal a kötőszöveti réteg és a bőrszövet is - oxigénnel és tápanyagokkal töltődik fel. 

A módszer fontos szerepet kap a DRHAZI ANTI AGE KONCEPCIÓBAN, mert a kozmetikai készítmények alkalmasak a bőrszerkezet és a kötőszöveti réteg regenerációjára, de a letapadt izmok okozta hátrányt nem képesek kiváltani.

MELYEK A LETAPADT, AKÁR SORVADT MIMIKAI IZOMRENDSZER TÜNETEI:

  • megereszkedett vonások
  • élettelen, fakó arcbőr
  • mélyrétegi vízhiány
  • erőteljes ráncok az arcon és a nyakon

A BIO ARCKORREKCIÓ MOBILIZÁLJA AZ IZMOKAT, AZ ARC KONTÚRJAI KITELNEK, AZ ARC BŐRSZÖVETE FESZESEBBÉ VÁLIK ÉS ÉLETTEL TELÍTŐDIK.

Ezt követően a bőr kötőszöveti rétege és a a bőrszövetek belülről is friss oxigénhez és tápanyaghoz jutnak

A DRHAZI manuálterápiás Bio arcplasztika újra vitalitással tölti fel az izomzatot, megemeli és differenciálja az arckontúrokat

 

DRHAZI SZALONOK

Mammut 1. első emelete +36 20 265 8880 

DRHAZI TERAPEUTÁK VÁRJÁK ÖNT. 
HÉTFŐTŐL - SZOMBATIG 10.00 - 20.00 

Parkolási lehetőségek: 

1. Mammut I - MÉLYPARKOLÓ ÉS FELSZÍNI PARKOLÓ

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.