LIGHTENING - Pigmentfolthalványítás

LIGHTENING - Pigmentfolthalványítás

Célunk a bőrfiatalítás és az egységes bőrszín kialakítása

A normál arcbőr színe egyenletes, életteli és ragyogó. Akár a pigmentfoltok, akár az fotokárosodás foltjai nagyon zavaróak és kellemetlenkedőek lehetnek. 

A bőr színét egy fehérjetermészetű anyag a melanin adja. Akkor beszélünk pigmentképzési, illetve festékképzési rendellenességről, ha a melanin képzésének folyamatába (biokémiai) zavar áll be, vagy a bőr szerkezete tartósan károsodik. 

A zavarok kisebb nagyobb foltokkal jelentkezhetnek a bőrön: lehetnek sötétebbek vagy világosabbak, de sosem emelkednek ki a bőrből. Kialakulhatnak mechanikai hatás (dörzsölés, szúrás), vegyi anyagok (kémiai fényvédők, paraffin szénhidrogének, egyes festékek, illóolajok), gyógyszerek (pl. fogamzásgátló), UV-sugárzás, anyagcserezavar, máj-, epebetegség, idegrendszeri zavar, aknék nyomai, hormonzavar, fertőzés miatt.

A természetes regenerálódás ebben az esetben nagyon lassú, mert a melanin az bőr alsó rétegében, az irhában, és sok esetben javulás helyett idővel inkább súlyosbodást mutatnak a tünetek.  

Kozmetikailag 3 irányból közelíthetünk a pigmentfoltokhoz bio módszerekkel:

 

A DRHAZI készítmények komplex összetevői intenzíven regenerálják a sérült bőrt és segítik az egységes és egészséges bőrszín kialakítását. Az innovatív növényi hatóanyagok szabályozzák a bőr melanintermelését és halványítják a meglévő pigmentfoltokat.

Az LIGHTENING válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt. A LIGHTENING ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, melyeken pigmentfoltok, elszíneződések találhatóak. 

Télen és nyáron is biztonságosan használható 100% természetes hightech natúrkozmetikumok.

 

  • Csökkentett deutérium tartalmú víz - az „élet vize”-ként említik. Az egyedülállóan alacsony deutérium koncentráció a vízben (25 ppm) lehetővé teszi az emberi sejtek funkciójának DNS szintű normalizálását. Alkalmazásával mód nyílik arra, hogy lokálisan, a bőrfelszín kezelésével, a kóros sejtek szabályozási mechanizmusába beavatkozva állítsuk le a kóros sejtek osztódását, - így visszaállíthatjuk a sejtek egészséges működését.
  • Azulenol (Kamilla olaj) 
  • Madecassoside (Tigrisfű kivonat) 
  • Arbutin (Medveszőlő kivonat) 
  • Kojic sav
  • Bőrmegújító bio Aha
 
HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK: 
Bőrazonos olajkompozíció - Anti-age aromaterápia - Anti-age gyógynövény terápia - Nanopeptid terápia 
EGYÉB: Liposzóma komplex  - Ceramid komplex (Ceramid 3, Ceramid 6, Ceramid 1, Phitosphingosine, Cholesterol) - Lacto Ceramid - L-prolin - DRHAZI hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, 4 féle Hialuronsav) - Kollagén protein - Stabil vitamin C - Ferulasav  - Vitamin E - Koenzym Q10 - Allantoin - Bio Totarol
Nanopeptid terápia

A modern nanopeptid komplexek intenzíven regenerálják a szöveteket és szemmel láthatóan kisimítják a bőr felületét azáltal, hogy oldják az izmok feszültségét, serkentik a fibroblasztok biomechanikai működését és segítik átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. 

  • MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ NANOPEPTID KOMPLEX  -  3 nanopeptid hatékony keveréke (Argirelin, Skin ake, Leuphasyl), mely oldja a mimikai izmok feszültségét, így intenzív ránctalanító hatású.
  • BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - 5 féle nanopeptid (Matrixyl, Matrixyl 3000 (2), Collaxyl, Syn-Coll) erősíti a bőr és kötőszöveti tartóelemeket, serkenti a kollagén és elasztin termelődését, inspirálja a sejtek megújulását.
  • SEJTFIATALÍTÓ NANOPEPTID KOMPLEX - (Juveleven, Chronogen) DNS szinten védi és újítja meg a bőrsejteket, védi a bőrt az UV károsodástól.
  • GYULLADÁSCSÖKKENTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - 2 féle nanopeptid (Telangin, Delisens) erősíti a bőrt, fokozza bőr természetes UV védelmét
  • MELANOSZINTÉZIS SZABÁLYOZÓ NANOPEPTID KOMPLEX - 2 féle nanopeptid (Nonapeptid 1 + Decapeptid 12)
Miért használjunk hírvivő peptideket a pigmentfoltok eltüntetésére?
  • a hírvivő peptidek a sejmagban DNS szinten regenerálják a bőrt és az alatta lévő kötöszövetet
  • Az DRHAZI Antipigment peptid komplex egyrészt képes blokkolni az Alfa MSH kötődését, ezzel csökkenti a melanin termelődést, másrészt blokkolja a tirozináz enzimet, így is blokkolja a melanin termelődést, emellett világosítja is a meglévő foltokat, gátolja a gyulladáskeltő citokineket - sőt blokkolja az UV károsodásokat a bőrben
  • biztonságosan alkalmazhatóak, nem okoznak irritációt a bőrben

Hasznos tanácsok 
  • ne használjuk kémiai fényvédőt tartalmazó kozmetikumokat - ezek okozzák a legmakacsabb pigmentfoltokat a bőrben
  • használjunk mechanikai fényvédőket - akár krémben, akár ásványi porpúder formájában

 

BEJELENTKEZÉS KEZELÉSRE: 

MAMMUT I.  DRHAZI SZALON BEJELENTKEZÉS +36 20 265 8880

 

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.