100% garancia

Hightech kozmetikumainkra 100% Biztonságos Vásárlási Garanciát vállalunk

 

Cégünk, mint prémium manufaktúra nem tömegtermelésben gyárt natúrkozmetikumokat, ezért nincs lehetőségünk nagy mennyiségben ajándék mintákat készíteni. Ugyanakkor a 100% természetes, hightech DRHAZI natúrkozmetikumok prémium minőségűek, az általunk felhasznált összetevők kiválóak és teljesen bőrbarát hatóanyagok, - mégis, az előfordulható intoleranciát soha nem lehet teljesen kizárni.

 

  1. Ahhoz, hogy kockázatmentesen vásárolhass 100% természetes hightech kozmetikumokat, összeállítottunk a termékcsaládok kozmetikumaiból próbacsomagokat, melyekkel lehetőséged nyílik kipróbálni a hightech DRHAZI natúrkozmetikumokat , hogy személyesen bizonyosodj meg, mely termékeink a legmegfelelőbbek a számodra.
  2. Abban az esetben, ha az adott terméknek nem létezik elérhető tesztkiszerelése, és a megvásárolt DRHAZI natúrkozmetikum a várakozásaiddal ellentétben a bőröddel összeférhetetlen, akkor a terméket 15 napon belül visszaküldheted részünkre. Kapsz egy, a termék értékének megfelelő utalványt, melyet 1 évig beválthatsz a DRHAZI webshopban. Ebben az esetben kizárólag a postaköltség terhel.

 

Kiegészítő információ:

- csomag esetén (több termék összecsomagolva), a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, a benne lévő termékekre egyesével nem

- a próbacsomagokra nem vonatkozik a vásárlási garancia

 

Postacím, ahova a terméket visszaküldheted:

Babos Natural Zrt. Piliscsaba, 2081 Tó sétány 1.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI Egészségesen szép arcbőr specialistája


Vissza