Megrendeléséhez

Vásárlási módok

Vásárolhatsz vendégként vagy regisztrálhatsz is. Ügyelj az adataid pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen. A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.
Tovább olvasom...

Fizetési módok

Fizetési feltételek, vételár A 100% természetes, hightech kozmetikumok mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.
Tovább olvasom...

Szállítás

A DRHAZI 100% természetes hightech kozmetikumainkból összeállított kezelési sorokat ingyenesen szállítjuk ki. Cégünk szerződött szállító partnerei a DPD futárszolgálat és a Sprinter futárszolgálat.
Tovább olvasom...

Kozmetikusoknak, bőrgyógyászoknak

A tisztaság és hatékonyság mellett elkötelezett szakembereknek együttműködési lehetőséget kínálunk, hogy a 100% természetes DRHAZI hightech kozmetikumokat ajánlják vendégeik, pácienseik körében.
Tovább olvasom...

Törzsvásárlói program

Tapasztalatunk, hogy vendégeink, pácienseink Bőrmegújító szalonjainkban leginkább a termékajándékokat részesítik előnyben.  Ezért, ha a DRHAZI webshop kozmetikumait választod, minden vásárlásod alkalmával megajándékozunk a bőrtípusodnak megfelelő ajándéktermékekkel, a vásárlás értékenek megfelelően. Az ajándék érteke általában a vásárlási érték 20%-a. 
Tovább olvasom...