Hightech Natural Zrt

Üzletszabályzat

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A DRHAZI webáruház böngészésével és használatával kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a weboldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetértesz. Egyet nem értés esetén rendszerünket nem használhatod.
Tovább olvasom...

Adatvédelem

A www.drhazi.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a Weboldal látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.
Tovább olvasom...

Partnereink

Andrea Ruf AESTHETIC THERAPEUTIN - Staatlich anerkannte Kosmetikerin Heinsbergstrasse 10a 40547 Düsseldorf Niederkassel Tel: +49 (0) 211-566 964 61   Email: info@dasbeautyhaus.de Web: dasbeautyhaus.de  Kovács Barbara Kozmetikus mester, sminkmester és kozmetikus szakoktató Tel: +36 20 804 2069   LEHEL KATALIN Kozmetikus mester Tel: +36 20 418 7747   Környei Judit Kozmetikus mester +36 30 8568545    dr Füzes Edit - Witamed Kft. Biorezonanciás allergiavizsgálat és kezelés www.witamed.hu    dr Agócs Gabriella Pszichoterapeuta, hipnoterapeuta, transzlégzés terapeuta, rendszer és családállító www.csaladfelallitas.gportal.hu    Netpeople Kft. www.netpeople.hu
Tovább olvasom...