Natúr hatóanyagkozmetika

 

Hatékony KOZMETIKUMOKAT KERESEl, MELYEK Jótékonyak a bőrödre?

Hazai kutató-fejlesztő cégként természetes hatóanyagkozmetikumokat gyártunk. A DRHAZI készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik, sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumok. Irányelveink között szerepel a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech hatóanyagok magas dózisú alkalmazása. 

Mi a különbség a bőrápoló kozmetikumok és a hatóanyagkozmetikum között?

Az arcápoló kozmetikumok feladata a hidro-lipid rétegnek a pótlása, a bőr védekező képességének erősítése és a fényvédelem.

A hatóanyagkozmetikum képes a bőr szerkezetét regenerálni, a bőrfunkciókat helyreállítani és inspirálni, beépül a bőrbe és bőrré válik. Ez a medikozmetikum.

Hatásuk alapját az képezi, hogy sejtszinten képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését.  Általuk elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr. 

 

Más is fontos lehet a hatékonyságon kívül?

Korábban számomra is fő szempont a hatékonyság volt, és egy kiváló kozmetikumtól azt vártam, hogy a lehető leggyorsabban széppé varázsolja a bőrömet. Ma már sok más tényezőre is odafigyelek:

 •  legyek biztos benne, hogy a kozmetikum, amit használok ne ártson nekem
 •  intenzív hatást szeretnék hidratáció, bőrregenerálás és védelem terén
 •  bízni tudjak a gyártóban, hogy a legjobbat készíti nekem
 •  környezettudatos, biztonságos csomagolásban kapjam meg az arckrémemet
 •  a gyártó teljeskörű és tudatos információkkal lásson el
 •  prémium minőséget kapjak, de még megfizethető áron

 

Neked is fontos? 

 • alapanyagok származása,
 • a méreganyagok, amivel szennyeződhetünk,
 • a lehetséges káros hatások,
 • mellékhatások, melyek akár csak később jelentkeznek
 • biztonságosság,
 • környezetvédelem stb.

 

Ma már tudatos nőként sokkal nehezebb a dolgom, mert több mindenre figyelek. Ez a fő oka annak, hogy magam készítek kozmetikumokat. Elég perfekcionista vagyok, és természetesen folyamatosan kutatok új, hatékonyabb módszerek után. Ez nagy kihívás, de nagyon sok örömöm van benne.

 

Kívánom, hogy Neked is sok örömöd legyen a DRHAZI kozmetikumokkal és módszerekkel!

 

MILYEN KOZMETIKUMOKAT GYÁRTUNK MA?

Ötvözzük az ősi tudást a legmodernebb innovatív eredményekkel, hogy természetes anyagok felhasználásával hatékony kozmetikumokat hozzunk létre.

 

DRHAZI 100% HATÓANYAGKOZMETIKUM, MAXIMÁLT DÓZISÚ NANOPEPTIDEKKEL

 

Természetes hightech kozmetikumokban az alkotórészek hatásmechanizmusa egymásra épül, egymás hatását erősítik és így olyan maximálisan koncentrált hatóanyagkozmetikumok, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal fokozottabb hatás érhető el, mint a hagyományos készítményekkel. 


 

Kozmetikum

V

Természetes Kozmetikum

V

Higtech Természetes Kozmetikum

 

 

A DRHAZI készítmények 100%-ban természetes anyagokból készülnek, a világ minden részéről összegyűjtjük hozzájuk a leghatékonyabb anyagokat.

A molekuláris biológiai eredményeit felhasználva a legmodernebb, legértékesebb hatóanyagokból építjük fel kozmetikumainkat

 

 

Szeretném elolvasni a legújabb cikkeket.


Vissza