Natúr hatóanyagkozmetika

 

Hatékony KOZMETIKUMOKAT KERESEl, MELYEK Jótékonyak a bőrödre?

Hazai kutató-fejlesztő cégként természetes hatóanyagkozmetikumokat gyártunk. A DRHAZI készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik, sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumok. Irányelveink között szerepel a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech hatóanyagok magas dózisú alkalmazása. 

Mi a különbség a bőrápoló kozmetikumok és a hatóanyagkozmetikum között?

Egy jó arcápoló kozmetikum ápolja a bőr a hidro-lipid rétegét, erősíti a bőr védekező képességét és biztosítja a fényvédelmet.

A hatóanyagkozmetikum képes a bőr szerkezetét regenerálni, a bőrfunkciókat helyreállítani és inspirálni, beépül a bőrbe és bőrré válik. Ez a medikozmetikum.

Hatásuk alapját az képezi, hogy sejtszinten képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését.  Általuk elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr. 

Nanopeptid terápia - néhány atomból álló mini molekulák, melyek DNS szinten programozzák sejtjeinket az általunk kívánt irányban. Kiváló bőrregeneráció és bőrépítést, mimikai izom ellazítást, gyulladáscsökkentést és melanoszintézis szabályozást érhetünk el segítségükkel. Komplexekben, maximált dózisban alakalmazzuk ezeket a kiváló hatóanyagokat.

KRISTÁLYterápia - A fémek kolloidális oldásával készítik a szerves nanokristály hatóanyagokat, melyek  sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják a sejt működését. A kolloid kristály oldatok tiszta ionmentesített vízben szuszpendált tiszta nano fémeket tartalmaznak, ionizált fémrészecskék nélkül. A fémek atomi szintre bontva vízoldékonyak és stabilan oldottak is maradnak. Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100%-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba akár DNS szinten tudnak részt venniAzáltal, hogy nem ionizálódnak és nem hoznak létre sókat, a vízzel speciális kristályszerkezeteket hoznak létre. Arany, iridium, platina, réz, ezüst és szilícium kolloid kristályokat alkalmazunk legújabb arcfiatalító kozmetikumainkban.

 

Más is fontos lehet a hatékonyságon kívül?

Korábban számomra is fő szempont a hatékonyság volt, és egy kiváló kozmetikumtól azt vártam, hogy a lehető leggyorsabban széppé varázsolja a bőrömet. Ma már sok más tényezőre is odafigyelek:

  •  legyek biztos benne, hogy a kozmetikum, amit használok ne ártson nekem
  •  intenzív hatást szeretnék hidratáció, bőrregenerálás és védelem terén
  •  bízni tudjak a gyártóban, hogy a legjobbat készíti nekem
  •  környezettudatos, biztonságos csomagolásban kapjam meg az arckrémemet
  •  a gyártó teljes körű és tudatos információkkal lásson el
  •  prémium minőséget kapjak, de még megfizethető áron

Ma már tudatos nőként sokkal nehezebb a dolgunk, mert egyre több mindenre figyelünk. Ez a fő oka, hogy magam készítek kozmetikumokat. Elég perfekcionista vagyok, és természetesen folyamatosan kutatok új, hatékonyabb módszerek után. Ez nagy kihívás, de nagyon sok örömöm van benne.

 

Kívánom, hogy Neked is sok örömöd legyen a DRHAZI kozmetikumokkal és módszerekkel!

 

MILYEN KOZMETIKUMOKAT GYÁRTUNK MA?

Ötvözzük az ősi tudást a legmodernebb innovatív eredményekkel, hogy természetes anyagok felhasználásával hatékony kozmetikumokat hozzunk létre.

 

DRHAZI 100% HATÓANYAGKOZMETIKUM, MAXIMÁLT DÓZISÚ NANOPEPTIDEKKEL és kristályterápiával

 

Természetes hightech kozmetikumokban az alkotórészek hatásmechanizmusa egymásra épül, egymás hatását erősítik és így olyan maximálisan koncentrált hatóanyagkozmetikumok, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal fokozottabb hatás érhető el, mint a hagyományos készítményekkel. 


 

Kozmetikum

V

Természetes Kozmetikum

V

DRHAZI Higtech Természetes Kozmetikum

 

 

A DRHAZI készítmények 100%-ban természetes anyagokból készülnek, a világ minden részéről összegyűjtjük a leghatékonyabb anyagokat.

A molekuláris biológiai eredményeit felhasználva a legmodernebb, legértékesebb hatóanyagokból építjük fel kozmetikumainkat. Értéket teremtünk.

 

 

Szeretném elolvasni a legújabb cikkeket.


Vissza