dr. Házi Edina

„Az igazságot keresni, a szépséget szeretni, jót akarni és a legjobbat adni - ez az, amire hivatott az ember.” 

Moses Mendelssohn

 

A növények világa mindig közel állt hozzám. Nagymamám, mint valódi "füves asszony" kis magként ültette el hatalmas lelkesedését bennem. Évekig tanított, hogyan gyógyíthatunk a növények csodálatos erejével.

 

 

Már fiatalon gyógyítóvá szerettem volna válni, majd mint gyógyszerész végeztem 2000-ben a szegedi egyetemen.

10 év gyógyszeripari sales és marketing tapasztalatot követően egyfajta tudatos életvezetés terelt a kozmetikumok világába. Komoly bőrproblémákkal küzdöttem, és végül az arcbőröm is extrém érzékennyé vált. Képtelen voltam bármilyen arckrémet használni, pedig sok natúr és bio kozmetikumot is kipróbáltam, de hiába.

Elemző beállítottságom és perfekcionizmusom által mélyítettem el tudásomat a témában, és szakmai szemmel vizsgáltam meg a világpiacon kapható kozmetikumokat. Részletesen átelemeztem a készítmények összetételét és a gyártó cégek marketingjét is górcső alá vettem.

Kutatásom tapasztalata meglepően hatott rám:

  • a hagyományos kozmetikumok telve vannak vegyszerekkel,
  • a natúr és bio kozmetikumok közül sok tartalmaz vegyi anyagokat, melyek miatt nem tolerálja őket az arcbőröm
  • a natúr és bio készítmények általában nagyon kevés intenzív hatóanyagot tartalmaznak
  • a kozmetikumok legtöbbje nem a megfelelő szakértelem által, hanem profitérdekből születik
  • a kozmetikumok árát gyakran a marketing és nem a kozmetikum minősége határozza meg
  • a bőregyensúlyt nem lehet ápoló kozmetikumokkal helyreállítani - speciális regeneráló készítményekre van szükség

Kutatásom eredménye adta meg nekem azt a kihívást, amely évek óta inspirál a munkára. Célom, hogy tiszta, hatékony kozmetikumokat, módszereket fejlesszek. A kezdeti hobbim később munkává, majd hivatássá vált, és a több, mint 5 éves kutatás és fejlesztés eredményeképp születtek meg a DRHAZI hatóanyagkozmetikumok. Idővel szükségessé váltak DRHAZI Szalonok, ahol kifejlesztettük a bio arcplasztikát, a természetes bőrmegújítást és így teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a holisztikus arcfiatalításban és a sérült arcbőrök normalizálásában. 

 

Emellett missziómmá vált, hogy az embereknek átadjam a megszerzett tudásomat, hogy mindenkit segítsek a tudatos szépségápolásban. A online oldalainkon BLOG-ot és Magazin-t készítettünk és a terméklapokat is igyekszünk teljeskörű információkkal megtölteni.

A DRHAZI medikozmetikumokat magunk fejlesztjük és gyártjuk a Pilis szívében Magyarországon manufakturális keretek között. Hazai vásárlóinknak készítményeinket gyártói áron értékesítjük online shopunkban és szalonjainkban. Kutatásainkat folyamatosan végezzük, új hatékony kezelési metódusokat, protokollokat keresve a bőr fiatalítására, regenerálására.

 

dr Házi Edina                                   

       Hatóanyagkozmetikum specialista, kutató és termékfejlesztő

 

Szeretném elolvasni a legújabb cikkeket.


Vissza