PROFESSZIONÁLIS BŐRREGENERÁLÁS

 

Ha Te is régóta bőrproblémákkal küzdöl, ha gyakran jelennek meg problémák, hámló, gyulladásos felületek a bőrödön, akkor a szokásos tüneti ápolásnál többre van szükséged.  Bőrödnek természetes egyensúlyát DRHAZI természetes és hatékony koncepciójával helyreállíthatod.

Számunkra EGYFÉLE BŐRTÍPUS LÉTEZIK, AZ EGÉSZSÉGES NORMÁL BŐR. AZ EGÉSZSÉGES BŐR AZ, AMIT FIATALÍTANI LEHET, A TÖBBI BŐRÁLLAPOTOT PEDIG ELSŐKÉNT kiegyensúlyoznunk KELL. 

Sokan, akik a DRHAZI kozmetikumokat választják, már sok tapasztalattal rendelkeznek, korábban számos szintetikus és natúr kozmetikumot is kipróbáltak, az arcbőrük mégis problémás maradt. Tapasztalataink és kutatásaink szerint ezen problémák hátterében a bőregyensúly eltolódása és ennek következtében kialakulható bőrfertőzés áll. 

 

Az egészséges bőr természetes védőpajzsként képes szelektálni a hatóanyagokat - mindenből éppen addig és annyit enged be, amennyire szüksége van. A mérgektől pedig természetesen megvéd bennünket. Igaz védelmi funkciója határos, és a negatív környezeti hatások, a káros testápolási termékek használata, az elégtelen táplálkozás, vagy akár a stressz hatására a bőr elvesztheti azt a képességét, hogy ezt a feladatát ellássa. Ennek lehetnek következményei a különféle bőrproblémák és az idő előtti bőröregedés. 

 

Te is sugárzóan szép arcbőrre vágysz?

"A fiatal egészséges bőr tapintása bársonyos, pórusai zártak, s egyenletes. Üde színnel rendelkezik, melyet a jó vérkeringés és az optimális vastagságú szaruréteg adja. Zsír- és víztartalma tökéletes egyensúlyban van. A melaninképzés normális, ennek köszönhető az egységes szín. A tompa fényt, a pórusok tisztaságát és zártságát a megfelelő mennyiségű és összetételű faggyútermelés és a hibátlan elszarusodás eredményezi. Bársonyossága a felszíni emulzió kellő víztartalmának és az egészséges piheszőröknek köszönhető. Rugalmasságát az irha kellő hidratációja, a rugalmas rostok megfelelő aránya, a bőralja tömöttsége és a kellő izomtónus okozza." 

TERMÉSZETES MÓDON A KORRAL AZ EGÉSZSÉGES BŐR IS VÁLTOZIK, ÍGY MEGFELELŐ ÁPOLÁSSAL ÉS KEZELÉSSEL TÁMOGATHATJUK, EZ AZ ANTI AGE KÉSZÍTMÉNYEK FELADATA

 

Hogyan lehet a bőregyensúlyt visszaállítani?

Az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, vagyis a bőr gyógyításának alapja tapasztalataink szerint a bőregyensúly visszaállítása, mely kizárólag olyan anyagokkal és kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre. Szintetikus szerekkel a tünetek időleges kezelése megoldható, de a bőregyensúly nem áll helyre, sőt…

megbomlott egyensúlyú bőrön, vagyis a sérült bőrfelületen az intenzív növényi anyagok is árthatnak, mert a mikrosérüléseken olyan helyre is képesek felszívódni, ahova nem valóak és irritációt okozhatnak. A sérült bőrfelület nem minden esetben látható szabad szemmel, ezen károsodások lehetnek mikroszkópikus méretűek. A tüneti jelek, a bőrérzékenység, az irritációra való hajlam az, ami következtethet jelenlétére.

Az elmúlt száz évben a műanyag és ásványi olaj alapú kozmetikumok, erős szintetikus tenzidek, testápolási és tisztálkodási szerek komoly általános bőrkárosítást, egyensúly eltolódást alakítottak ki. Ma átlagosan a nők 80 % -a valamely fokú bőrérzékenységgel küzd.

 

A legtöbben rövid ideig elégedettek az aktuális, akár a nagyon magas árú professzionális kozmetikumokkal, de rövid idő elteltével gyakran érzékenység, irritáció jelentkezik. Majd mikor szeretnének áttérni a tiszta, természetes, értékes növényi olajokat tartalmazó kozmetikumokra akkor bőrük gyulladással, irritációval reagálhat. 

Ez azért történhet, mert a szintetikus anyagok ugyan bőregyensúly eltolódást okoznak, de nem táplálják a bőrön élő mikroszkópikus méretű organizmusokat. llyen például a Demodex atka, mely az egészséges bőrön is kimutatható és normál esetben szimbiózisban él velünk, viszont az eltolódott egyensúlyú bőrön könnyen elszaporodhat, mert a natúr kozmetikumok tiszta olajai kiváló táplálékforrást ad neki. Túlzott jelenléte pedig komoly károkat okoz a bőr élettanában és szerkezetében. A bőr gyulladással, irritációval és még fokozottabb bőrérzékenységgel reagálhat. 

Az elmúlt 150 évben sok kutató vizsgálta a bőrön élő természetes organizmusokat és felfedezték, hogy hasonlóan a bélflórához a bőrnek is van egy természetes flórája. Ezen organizmusok normál esetben szimbiózisban élnek velünk, viszont ha bármely ok miatt teret kapnak, akkor képesek túlzott módon elszaporodni, és károkat okozni a bőr élettanában, szerkezetében. Ilyen organizmus a Demodex atka, mely az egészséges bőrön is kimutatható.

Részletesebb információkat a DRHAZI blogban olvashat: Mi az a Demodex?

 

 

HA EGÉSZSÉGES ÉS SZÉP BŐRRE VÁGYUNK, AKKOR ELSŐDLEGES CÉLUNK A BŐREGYENSÚLY VISSZAÁLLÍTÁSA LEGYEN, mert az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként gyógyítanunk kell. EZ EGYÉNENKÉNT MÁS-MÁS ÁPOLÁST ÉS KOZMETIKUMOT IGÉNYELHET, ÉPPEN ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY AZ ADOTT ARCBŐR MILYEN TÜNETEKET MUTAT.

 
Időpontegyeztetés ingyenes bőrdiagnózisra:
Dr Házi Edina +36 30 871 4668

 

DRHAZI SZALONOK

 

1. MAMMUT SZALON - Mammut I. üzletház első emeletén 

Időpontegyeztetés: +36 20 265 8880

Hétfő – Péntek 10.00–21.00   Szombat: 10.00–20.00

 

2. OKTOGON SZALON  - Teréz krt 11. Fsz. 22-es kapucsengő 

Időpontegyeztetés: +36 20 325 9464

Hétfő – Péntek 9.00–21.00   Szombat: 10.00–18.00

 

 

Szeretném elolvasni a legújabb cikkeket.


Vissza