Önállóan és Fix kezelésekhez is kérhető Extra kezeléseink

A DRHAZI koncepció teljességét szolgálják kiegészítő EXTRA kezeléseink, melyek önállóan és a DRHAZI bőrmegújító kúrákba építve is alkalmazhatóak.

 

 • korionkristályos mikrodermabrázió,
 • Modern műanyagtűs mezoterápia,
 • Friss BIO aktív kollagénmaszk,
 • DRHAZI Nyak és dekoltázs bőrmegújítás,
 • DRHAZI Kézfej bőrmegújítás,

1. Mikrodermabráziós kezelés 

Az általunk ismert legintenzívebb és leglátványosabb hatású kristályos mikrodermabráziót, a hámréteg felső részének eltávolítását steril korion kristályok segítségével végezzük. A bőrálapottól, évszaktól és céltól függően választjuk meg a korion kristály méretét és a csiszolás intenzitását. A kezelés önálló kezelésként, illetve az ANTI AGE és BALANCE koncepcióba is beépíthető.

45 perces kezelés  8900 Ft 
6 alkalom 45 perces kezelés  48 900 Ft  ( 8150 Ft / alkalom )
12 alkalom 45 perces kezelés  89 000 Ft ( 7500 Ft / alkalom)

 

 

ANTI AGE - a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után intenzív liposzómás bioaktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik. 

+ Nyak, dekoltázs  6900 Ft
+ kézfej  2900 Ft 

BALANCE  -  Alkalmazható durva, sérült bőrfelületen, különösen aknés, heges bőrökön, műtéti és égési hegek, valamint pigmentfoltok halványítására, terhességi csíkok finomítására és tágpórusú bőrök kezelésére. 

A kezelés folyamata:

1.  Alaposan megtisztítjuk a bőrt a gyengéd DRHAZI arctisztítókkal 

2.  Micro és Macro szemcseméretű korion kristály közül választjuk ki az optimálisat évszaknak és bőrállapotnak megfelelő optimális méretűt

3.  Az igény és a bőrállapot szerinti intenzitással végezzük a mikrodermabráziót

4. A kezelést egy speciális liposzómás szérum felvitelével zárjuk 

 

 

2. Modern műanyagtűs bőrstimuláló mezoterápia 

A BŐR MECHANIKAI MEGNYITÁSA ÉS STIMULÁCIÓJA - Egy precízen kialakított műanyag tűpárna gyengéden és kíméletesen hatol át a bőr gátján. Az egyszer használatos, steril tűpárna rugalmasan alkalmazkodik az arcformához. A 18 apró tűhegy sérülésmentesen, finoman megnyitja a bőrgátat és a bőr belső rétegeiben inspirálja a sejteket.

+ 45 perc  17 900 Ft

A bőrmegújításra alkalmazott modern mechanikai eljárás kiválóan kiegészítheti az Anti age koncepciónkat és jól beilleszthető az Anti age bőrmegújító kezelési sorba. Elősegíti a kollagén és elasztin képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A lágy, sérülésmentes mechanikai nano ingerlés inspirálja a bőrben a kollagén és elasztin szintézisét, emelett:

 • a kötőszövet újraépítése és regenerációja fokozódik
 • jobb hatóanyagfelvétel - a bőr alá juttatott magas koncentrációjú aktív nanopeptideket tartalmazó hatóanyagkomplex a kezelés hatására intenzívebben fejti ki hatását.
 • a sejtosztódás stimulálódik 
 • a bőrregenerációs folyamatokat gyorsulnak és javulnak
 • a helyi vérkeringés javul
 • a vízmegtartóképesség javul

 

3. Friss BIO aktív kollagénmaszk

Friss BIO gyümölcsökből és zöldségekből, Friss BIO joghurtból aktiv nano peptidekkel, növényi kollagénből készülő intenzív hatású hidratáló maszk. A 100 % természetes BIO kollagénmaszk intenzív és tartós hatóanyagbevitelre képes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az adott bőrtípusra és az Ön igényeire személyreszabottan készítjük el a hatékony, aktív enzimeket, peptideket, vitaminbombákat tartalmazó kollagénmaszkot. 

Önállóan  11 900 Ft
Kezelésbe építve  7 900 Ft

 

 

4. DRHAZI Nyak és dekoltázs bőrmegújítás

Az Anti age bőrmegújítás arckezelése mellett fontos a nyak és a dekoltázs területével is foglalkozzunk. Természetesen a masszázs technikáink törődnek ezzekkel a területekkel is, de a nanopeptides bőrfiatalítás, és a mechanikai műanyagtűs bőrsejtstimuláció önálló kezelésként is kérhető, illetve extraként építhető be az arckezelések mellé.

 • modern mechanikai bőrsejt-stimuláló műanyagtűs mezoterápia nyakon és dekoltázson 
+ 30 PERC  11 600 FT
Önálló kezelésként 45 perc  17 900 Ft
 • nyak és dekoltázsfiatalítás nano peptidekkel  
+ 30 PERC  7 900 FT

 

 

5. DRHAZI Kézfej bőrmegújítás

A kézfej bőrének megújítása Bio AHA peelinggel, pigmentfoltkezeléssel, nano pepidekkel történő bőrregenerációval, mechanikai bőrsejt-stimulációval történhet az igények és a bőrállapottól függően.

 • kézfejfiatalítás enzimpeelinggel és nano peptidekkel  4 900 FT
 • kézfejfiatalítás enzimpeelinggel, mechanikai bőrsejtstimulációval és nano peptidekkel  11 600 FT

 

Kezeléseink leírásáról és az általunk használt metódusokról részletesen tájékozódhat a DRHAZI BLOG Kezelések menüpontja alatt

 

IDŐPONTEGYEZTETÉS : 

Mammut I. : +36 20 265 8880

Oktogon: +36 20 325 9464

Az egyeztetett konzultációs/terápiás időpontot fenntartjuk az Ön számára. Kérjük, amennyiben mégsem tud megjelenni az adott időpontban, mielőbb jelezze felénk, hogy a felszabadult időben más pácienseket tudjunk fogadni. Ha ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt (hétfői időpont esetén péntek délig) megteszi, nem számolunk fel költséget. 24 órán belüli lemondás esetén a teljes kezelési díjat kérjük kifizetni. Megértésüket köszönjük!

 

DRHAZI SZALONJAINKBAN SZERETETTEL VÁRUNK INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE ÉS BŐRKEZELÉSI TANÁCSADÁSRA

 

Időpont egyeztetésért, tanácsadásért hívja: +36 20 265 8880

Kérheti szakértőnk visszahívását is:

Név:
Tel.:
E-mail:
Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vissza