DRHAZI MANUÁLIS ARCKEZELÉSEK

A modern arckezelések alapja a manualitás, - legyen az akár BEAUTY, akár BALANCE kezelés. Óriási érték egy hozzáértő kéz szakértő érintése, ezért a DRHAZI koncepció egyik alappillérét az izomemelő technikák, speciális masszázsok képzik. Szakértőink egyéni bőranalízis alapján a szükségleteidnek megfelelő kezelési tervet dolgozzák ki, alkalmazva a  neked és az arcállapotodnak legideálisabb masszázsokat ás arcemelő technikákat.

 

 

A speciális manuális technikák célja összetett. Az izmok feszültségének oldása, a feszültség levezetése, Az arc nyirokrendszerének, az izmok vérellátásának, oxigenizációjának javítása, a sorvadt, petyhüdt izmok tonizálása, élettel feltöltése mellett, kiegyensúlyozó és erőteljes harmonizáló hatás érhető el

 

1. Arcizomemelő Facelift arckezelés - Bio arcplasztika

A speciális mozdulatokkal felépített arcizom megemelő metódus, több mint egy masszázs és komoly eredményre képes. Aki szeretné az arcát természetes módon, mégis hatékonyan fiatalítani, annak tökéletes választás. Terapeutáink intenzív manuális munkával az arc legmélyebb izmait és a kötőszöveti réteget is megdolgozva vitalizálják az élettelen, petyhüdt vagy akár sorvadt izomrostokat. Az arcot felépítő mély és felszíni izmok, a kötőszöveti réteg és a bőr teljes rétege oxigenizálódik és friss tápanyaggal töltődik fel. Egy alkalommal is látványos hatású, és kúraszerű alkalmazásával tartós eredmény érhető el.

120 PERCES KEZELÉS  22 400 FT        
150 perces kezelés  32 300 Ft
6 ALKALOM 120 PERCES KEZELÉS  119 600 FT  (19 900 Ft / alkalom)
6 alkalom 150 perc  173 600 Ft  (28 900 Ft / alkalom)
 

 

2. Kényeztető arcmasszázs

Intenzitásában és erősségében is fokozatosan felépített feltöltő arcmasszázs. Izomlazító, relaxáló elemekkel bevezetett passzív izomtorna, mely kiválóan ellazítja és tonizálja az arc izmait. Kellemes, nyugtató, mégis pezsdítő és feltöltő masszázs. Eredményeképpen komoly méregtelenítés, oxigenizáció valósul meg, az orcák kitelnek, élettel és vitalitással töltődnek fel. 

60 PERCES KEZELÉS  11 600 FT   
6 ALKALOM 60 PERCES KEZELÉS  58 400 FT  (9 700 Ft / alkalom) 

 

 

3. Holisztikus Facelift arcmasszázs

A speciális mozdulatsorokból felépülő Holisztikus Facelift Arcmasszázs nem csupán esztétikai kezelés, hanem  megkönnyebbülést, nyugodtságot, testi-lelki békét előidéző terápiás eljárás. Az arc izmai teljes mélységükben fellazulnak, a stressz okozta feszültségek feloldódnak. Ezzel a lágy mélyizom-masszázs módszerrel természetes módon kortól függetlenül jelentős arckorrekció is elérhető. Hatására a megereszkedett, megnyúlt arcizomzat tónust kap, élettel telivé válik és újra feszes lesz. Rendszeres alkalmazása által az energia szabad áramlása, a nyugalom és testi-lelki szépség is válik valóra. 

75 PERCES KEZELÉS  11 600 FT 
6 ALKALOM 75 PERCES KEZELÉS  58 400 FT  ( 9 700 Ft / alkalom)

Terapeutáink a masszázsokat és az arcemelő metódust szakszerűen kombinálva az egyéni szükségletek alapján alkalmazzák.

 

 

IDŐPONTEGYEZTETÉS : 

Mammut I. : +36 20 265 8880

Oktogon: +36 20 325 9464

Az egyeztetett konzultációs/terápiás időpontot fenntartjuk az Ön számára. Kérjük, amennyiben mégsem tud megjelenni az adott időpontban, mielőbb jelezze felénk, hogy a felszabadult időben más pácienseket tudjunk fogadni. Ha ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt (hétfői időpont esetén péntek délig) megteszi, nem számolunk fel költséget. 24 órán belüli lemondás esetén a teljes kezelési díjat kérjük kifizetni. Megértésüket köszönjük!

 

DRHAZI SZALONJAINKBAN SZERETETTEL VÁRUNK INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE ÉS BŐRKEZELÉSI TANÁCSADÁSRA

 

Időpont egyeztetésért, tanácsadásért hívja: +36 20 265 8880

Kérheti szakértőnk visszahívását is:

Név:
Tel.:
E-mail:
Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vissza