BEAUTY SELECTION 4 pc + 3 pc Gift Szépítő SOFT arcfiatalító csomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZÉPÍTŐ KEZELÉSI SOROK 4 + 3 AJÁNDÉK

AGELESS BEAUTY SOFT SELECTION

BEAUTY SELECTION 4 pc + 3 pc Gift Szépítő SOFT arcfiatalító csomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db ajándék

43 160 Ft
Írjon Ön is véleményt

Szépítő SOFT arcfiatalító csomag


Egy teljes DRHAZI arcfiatalító ápolási sort tartalmaz, melynek hatóanyagai tökéletes megoldást kínálnak a gyors és látványos anti-aging hatás eléréséhez. A SOFT válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A modern hatóanyagok azonnali ránctalanító hatásúak biztonságos növényi összetevőkkel. A SOFT ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főképp mikor intenzív regenerálásra vágyunk könnyed formulákkal. 
A különleges peptidek és a bőrazonos hatóanyagok újjáépítik a sejtmátrixot és megfiatalítják a sejteket. A krémek a különleges DRHAZI bőrazonos koncepció szerint kiválóan építik és regenerálják az arcbőrt.

 

LEGFŐBB HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK: 

Spilanthol ( Acmella kivonat ) - Glikán segítő peptid (BŐR MÁTRIX SZERKEZETÉT ERŐSÍTŐ NÖVÉNYI PEPTID) - Argirelin 5% (NÖVÉNYI MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ PEPTID) - Mátrixyl 6 (SEJTMEGÚJÍTÓ NÖVÉNYI PEPTID) - Ceramid komplex - Tripeptid 5 (KOLLAGÉNSZINTÉZIST FOKOZÓ PEPTID) - Béta glükán - Vitamin E - Stabil vitamin C - Ferulasav - Urea - Allantoin - Kollagén protein - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 
KINEK AJÁNLJUK?
 • Normál vagy enyhén száraz, vízhiányos bőrképed van
 • A bőröd egészséges, de szereted a legjobbat adni neki
 • A ráncok már megjelentek bőrödön, vagy szeretnéd megelőzni a megjelenésüket
 • Intenzív hatékonyságú készítményekre vágysz
 • Szereted a könnyen felszívódó, lágy szerkezetű krémeket

 

Nappali hightech kozmetikumok:

 

Éjszakai hightech kozmetikumok:

Online vásárlóinknak PLUSZ AJÁNDÉKkal kedveskedünk: Ez a 30 ml Kombinált enzim peeling, mely használatával segíthetjük, hogy az értékes hatóanyagok intenzívebben felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe.

 

MIÉRT JÓ NEKED, HA A TELJES KEZELÉSI SORT VÁLASZTOD?

 

 • A hatóanyagkozmetikumok hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítikA lemosó természetes peeligként hat, a toning beviszi mélyen az olajszérumot, az olajszérum feltölti a bőr mély rétegeit az irháig, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, a krém hidratál és véd az UV sugaraktól, a szemápoló maximált hatóanyagtartalmával mindezt kiegészítve feltölt és ránctalanít
 • a sejtszinten ható natúr készítmények használatakor az is fontos szempont, hogy biztosak legyünk abban, hogy a teljes kezelési sor vegyszermentes 
 • mi is támogatunk téged, így kedvezményesen vásárolhatod meg a DRHAZI hightech natúrkozmetikumokat, mert 3 db értékes natúrkozmetikum a mi ajándékunkSzépítő vitalizáló oleogél 30 ml, egy Szépítő feltöltő tonizáló tej 100 ml és egy Kombinált enzim peeling 30 ml, melyek használatával fantasztikusan kiegészíthetőek a alapkozmetikumok hatásai.

 

 

VEGÁN - FAIR TRADE - BIO ÖSSZETEVŐK

 

Az Beauty Soft Kezelési sor szállítási költsége 0 Ft.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TERMÉSZETES SZÉPSÉG

 

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db ajándék

43 160 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

43 160 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×