ROSACEA SKIN REGENERATION Rosaceás bőr kezelési sor
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

ROZACEÁS BŐR ÁPOLÁSA

ROSACEA SKIN SELECTION

ROSACEA SKIN REGENERATION Rosaceás bőr kezelési sor
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db ajándék

48 080 Ft
Írjon Ön is véleményt

Rosaceás bőr kezelési sor


A Rosacea csomag egy teljes kezelési sort tartalmaz 100 % természetes DRHAZI készítményekből, melyek mindennapi alkalmazása tökéletes ápolást és védelmet nyújt az erekkel láthatóan átszőtt és ezáltal kipirosodásra hajlamos bőrnek.

A kozmetikumok gyógynövény kivonatokban és hightech hatóanyagokban különösen gazdagok. Összetevőik szinergetikus hatásukkal erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt, javítják a keringést és csökkentik a bőr érzékenységét.

Az COUPEROSE válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt. A COUPEROSE ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, melyeken a célunk a látható erezezettség ápolása. 

Fontos kiegészítő információ!   Ha az Ön arcbőre már gyulladt és sérült bőrfelületű, akkor Önnek mindenképp a Demodex Balance bőrmegújító csomagot javasoljuk elsőként. Ezt követően - ha az extrém érzékenység megszűnik - további megelőzésre kiváló lehet a DRHAZI Couperose termékcsalád. MIÉRT? Olvassa el!

 

LEGFŐBB HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Madecassosid (Tigrisfű kivonat) - Resveratrol bioferment - Glikoaminoglikán - Glicin szója protein - Bisabolol - Niacinamid (B3 vitamin) - Deutérium csökkentett víz - Ceramide komplex - Urea - Tripeptid 5 (KOLLAGÉNSZINTÉZIST FOKOZÓ PEPTID)- Glikán építő peptid (BŐR MÁTRIX SZERKEZETÉT ERŐSÍTŐ PEPTID)- L-prolin - Hialuronsav (3 féle) - Ferulasav Allantoin - Stabil vitamin C - Vitamin E - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 

 
KINEK AJÁNLJUK?
 • Az arcbőröd látható erekkel átszőtt a kötőszövet gyengesége miatt, de még - vagy már nem mutat gyulladásos tüneteket
 •  Biztos vagy abban, hogy a tüneteid már nem a Demodex atka túlzott jelenléte okozza
 • Elvégezted a Demodex Balance bőrmegújító ápolást, és szeretnél utókezelést
 • Szeretnéd elkerülni a szintetikus szerek alkalmazását
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan erősítik a kötőszövetet, az érfalakat és intenzíven regenerálják az arcbőrt
 • Olyan kozmetikumra vágysz, mely bőrápoló hatása mellett igazi fiatalító hatással is rendelkezik
 

A nappali ápolás hightech kozmetikumai

 

Az éjszakai ápolás hightech kozmetikumai

 

Online vásárlóinknak PLUSZ AJÁNDÉKkal kedveskedünk: egy 30 ML ROSACEA AGYAG KRÉMMASZK. Összehúzó, nyugtató és érösszehúzó hatóanyagokat tartalmaz.

 

MIÉRT JÓ NEKED, HA TELJES ÁPOLÁSI SORT VÁSÁROLSZ?

 

1. A sejtszinten ható natúr készítmények használatakor fontos, hogy a teljes kezelési sor vegyszermentes legyen.

 

2. A termékek hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítik. A lemosó antiszeptikus és természetes peeligként hat, az arcvíz mélyre juttatja az olajszérumot, az olajszérum feltölti a bőr mély rétegeit, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, a krém hidratál és véd az UV sugaraktól.

 

3. Kedvezőbb feltételekkel vásárolhatod meg kedvenc DRHAZI termékeid, mert 3 db értékes natúrkozmetikum a mi ajándékunk, egy REGENERÁLÓ OLEOGÉL 30 ML, egy ARCVÍZ ROSACEÁS BŐRRE 100 ML, - és egy ROSACEA MASZK 30 ML, mely antiszepikus és erőteljes pórusösszehúzó.

 

BIO ÖSSZETEVŐK - FAIR TRADE - VEGÁN

 

A ROSACEA CSOMAG szállítási költsége 0 Ft.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TERMÉSZETES SZÉPSÉG

 
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db ajándék

48 080 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

48 080 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×