PIGMENTED SKIN REGENERATION Pigmentfolthalványító kezelési sor
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

PIGMENTFOLTOS BŐR REGENERÁLÁSA

LIGHTENING SELECTION

PIGMENTED SKIN REGENERATION Pigmentfolthalványító kezelési sor
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db ajándék

43 160 Ft
Írjon Ön is véleményt

Pigmentfolthalványító kezelési sor


A Pigmentfolthalványító csomag egy teljes ápolási sort tartalmaz a 100% természetes DRHAZI hatóanyagkozmetikumokból. 

A készítmények komplex összetevői intenzíven regenerálják a sérült bőrt és segítik az egységes és egészséges bőrszín kialakítását. Az innovatív növényi hatóanyagok szabályozzák a bőr melanintermelését és halványítják a meglévő pigmentfoltokat.

Az LIGHTENING válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt. A LIGHTENING ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, melyeken pigmentfoltok, elszíneződések találhatóak. 

Télen és nyáron is biztonságosan használható 100% természetes hightech natúrkozmetikumok.

 
Legfőbb hightech bioaktív összetevők:

Alfa arbutin - Niacinamid (B3 vitamin) - Citromhéj bioferment - Nonapeptid 1 (Melaninszintézist szabályozó peptid) - Deutérium csökkentett víz - Ceramide komplex - Urea - Tripeptid 5 (Kollagénszintézist fokozó peptid) - Glikán építő peptid (bőr mátrix szerkezetét erősítő Peptid)- L-prolin - Stabil C-vitamin - Hialuronsav (3 féle) - Ferulasav - Allantoin - Stabil vitamin C 2% - Vitamin E - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 

Kinek ajánljuk?

 • Az arcbőröd egyenetlen színű, pigmentfoltok, fotokárosodási foltok tarkítják
 • Szeretnéd elkerülni a szintetikus szerek alkalmazását
 • Célod arcbőröd regenerálása
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan szabályozzák a bőr melanintermelését
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan halványítják a meglévő foltokat
 • Olyan kozmetikumra vágysz, mely bőrápoló hatásán kívül kiváló fiatalító hatással is rendelkezik

 

A nappali ápolás hightech kozmetikumai:

 

Az éjszakai ápolás hightech kozmetikumai:

 

Online vásárlóinknak plusz ajándékkal kedveskedünk: Ez a 30 ml Kombinált enzim peeling, mely használatával segíthetjük, hogy az értékes hatóanyagok intenzívebben felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe.

 

MIÉRT JÓ NEKED, HA TELJES ÁPOLÁSI SORT VÁSÁROLSZ?

 

1. A sejtszinten ható natúr készítmények használatakor fontos, hogy a teljes kezelési sor vegyszermentes legyen.

 

2. A termékek hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítik. A lemosó természetes peeligként hat, a toning beviszi mélyen az olajszérumot, az olajszérum feltölti a bőr mély rétegeit, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, a krém hidratál és véd az UV sugaraktól, a szemápoló maximált hatóanyagtartalmával mindezt kiegészítve feltölt és ránctalanít.

 

3. Kedvezőbb feltételekkel vásárolhatod meg kedvenc DRHAZI termékeid, mert 3 db értékes natúrkozmetikum a mi ajándékunk: Pigmentfolthalványító oleogél 30 ml,  egy Pigmentfolthalványító bőrvilágosító arcvíz 100 ml és egy Kombinált enzim peeling 30 ml, melyek használatával kiválóan kiegészíthetőek a alapkozmetikumok hatásai.

 

FAIR TRADE - BIO összetevők - VEGÁN

 

Az Pigmentfolthalványító csomag szállítási költsége 0 Ft.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TERMÉSZETES SZÉPSÉG

 

                                                                                                                                       

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db ajándék

43 160 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

43 160 Ft
1 vélemény
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×