MEN SKIN CARE Férfi Próbacsomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

Az élő, szerves hatóanyagok minősége is nagyon változékony, nem lehet 2X teljesen ugyanolyan illatú természetes illóolajat készíteni, mint ahogyan a tavasszal vásárolt növény is egészen más, mit amit télen vásárolunk. Más az illata, az íze, sokszor a kinézete is.

A hatóanyagkozmetikumok , még ha használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak a használójuk számára egészen mások, mint amit korábban megszoktunk. 

 • nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín
 • még ha vákuum csomagolásban tartjuk is, az állaguk és a színük is változékony lehet, de szerencsére ez nem befolyásolja hatékonyságukat
 • szerencsére az aromaterápia segítségünkre van, és tiszta illóolajokkal úgy illatosíthatjuk a kozmetikumokat, vagy akár fedhetjük el a natúr olajok erős szagát, hogy jótékony gyógyító hatásaikat is felhasználhatjuk
 • viszont érdemes figyelemmel lenni, hogy az illóolajok illata is változik az idővel, ezért előfordul, hogy más illatúnak érezzük egy krém illatát, még ha ugyanazt a típusú krémet is vásároltuk, mert egy friss krém illata mindig sokkal intenzívebb, mint a néhány hónapos társáé

Emellett a természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések.
 • Kérjük ne nyissátok fel a vákumos tégelyeket, mert akkor elveszítik a vákum tulajdonságot! Kérünk bármely probléma esetén keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

FÉRFI BŐRÁPOLÁS

Men Test Pack, Travel Pack

MEN SKIN CARE Férfi Próbacsomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

9 530 Ft
Írjon Ön is véleményt

Férfi Próbacsomag


A férfiak arcbőre speciális ápolást igényel. A FÉRFI próbacsomag tartalmazza a teljes DRHAZI férfi kezelési sort. A kozmetikumok komplex hatóanyagai intenzíven és látványosan újrastrukturálják a bőrt és láthatóan kisimítják a bőr felületét.

Az MEN válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt. MInden bőrtípus ápolására kiválóak.

A próbacsomag lehetőséget ad, hogy a saját bőrödön tesztelhesd a 100% természetes hightech hatóanyagkozmetikumokat.

 
LEGFŐBB HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK:

BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ NANOPEPTID KOMPLEX - Hidrolizált búza protein - Liposzóma komplex - Gránátalmamag olaj - Allantoin - L-Prolin - DRHAZI Hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, Szorbit, 3 szintű Hialuronsav, Tejsav) - Panthenol-B5 provitamin -  Koenzym Q10 - Ceramid komplex - Fényvédő komplex - Stabil C-vitamin - E-vitamin  - L -prolin - Jojoba protein - Allantoin - SZEMFRISSÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - Diosgenin (Yam gyökér kivonat) - Guaranin (Guarana kivonat) - Szója-rizs peptid - Koffein - Hialuronsav (4 féle) - Kollagén protein - Bio Totarol

 

Kinek ajánljuk?
 • Ha szeretnél hatékony, mégis gyengéd arcápolási kozmetikumokat használni
 • Kerülni szeretnéd a szintetikus anyagokat és vegyszereket
 • Célod arcbőröd intenzív regenerálása
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek használatakor biztos lehetsz, hogy azok jótékonyak

 

BASE termékek:
CARE termékek:

 

Kiszerelés: 6 db 5 ml airless adagolóban a natúr-bio kozmetikumoknak megfelelően

 

FAIR TRADE, VEGÁN, BIO ÖSSZETEVŐK - NANOPEPTID TERÁPIA

 

DRHAZI A BŐRMEGÚJÍTÁS SPECIALISTÁJA

 

                                                                                                                                       

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

9 530 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

9 530 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×