MEN CARE Férfi Próbacsomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

FÉRFI BŐRÁPOLÁS

Men Test Pack, Travel Pack

MEN CARE Férfi Próbacsomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

7 560 Ft
Írjon Ön is véleményt

Férfi Próbacsomag


A férfiak arcbőre speciális ápolást igényel. A FÉRFI próbacsomag tartalmazza egy teljes DRHAZI férfi kezelési sort, A kozmetikumok komplex hatóanyagai intenzíven és látványosan képesek újrastrukturálni a bőrt és láthatóan kisimítják a bőr felületét.

Az MEN válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt. MInden bőrtípus ápolására kiválóak.

A próbacsomag lehetőséget ad, hogy a saját bőrén tesztelhesse 100% természetes hightech natúrkozmetikumainkat.

 
Legfőbb hightech bioaktív összetevők:

Urea - Lacto ceramid - L -prolin - Bőrsimító dipeptid - Koenzym Q10 - Jojoba protein - Allantoin - Stabil vitamin C - Vitamin E - Diosgenin (Yam gyökér kivonat) - Guaranin (Guarana kivonat) - Szója-rizs peptid - Glikán segítő peptid (Bőr mátrix szerkezetét erősítő peptid) - Koffein - Hialuronsav (3féle) - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 

Kinek ajánljuk?
 • Ha szeretne hatékony, mégis gyengéd arcápolási kozmetikumokat használni
 • Kerülni szeretné a szintetikus anyagokat és vegyszereket
 • Célja arcbőrének folyamatos hidratálása
 • Olyan kozmetikumokra vágyik, melyek használatakor biztos lehet, hogy azok Önnek jótékonyak

 

BASE termékek:
CARE termékek:

 

Kiszerelés: 6 db 5 ml airless adagolóban a natúr-bio kozmetikumoknak megfelelően

 
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

7 560 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

7 560 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×