DRHAZI HÚSVÉT Húsvéti Cellulitellenes testpeeling
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

DRHAZI HÚSVÉT

DRHAZI HÚSVÉT Húsvéti Cellulitellenes testpeeling
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

100 ml 6 200 Ft
Írjon Ön is véleményt

Húsvéti Cellulitellenes testpeeling


Surfacing Body Peeling 100 ml

Kiváló bőrmegújító hatású, anti-age, vérkeringésserkentő és zsírbontó hatóanyagok extra keveréke, meyek felfrissítik, üdítik és fiatalítják a bőrt.

BIOAKTÍV ANYAGOK: Bio feketekávé - Sheavaj - Rizsolaj - Kakaóvaj - Méhviasz - Lenmagolaj - Paprika olaj - Növényi emulgens - Borostyán kivonat - Fucus alga kivonat - Cickafark kivonat - Zöld tea kivonat - Fahéjolaj - Narancsolaj - Rozmaring olaj - Gyömbér olaj - E-vitamin - Totarol

Alkalmazás: A megnedvesített bőrfelületre közepes vastagságban vigyük fel. Ezután 1-2 percig gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk, majd 15-17 perc hatóidő után vízzel mossuk le. A peelinget 7-14 naponta ajánlott alkalmazni, így üde, bársonyos bőrfelület alakul ki.

 

Húsvét tiszteletére az ünnepig minden rendelést ingyen szállítunk ki!
ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

100 ml 6 200 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

6 200 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×