BEAUTY TEST PACKAGES, TRAVEL PACKAGES Hipoallergén Bőrregeneráló Tesztcsomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZÉPÍTŐ KEZELÉSI SOR TESZTCSOMAGOK

PURE Test Pack

BEAUTY TEST PACKAGES, TRAVEL PACKAGES Hipoallergén Bőrregeneráló Tesztcsomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

7 460 Ft
Írjon Ön is véleményt

Hipoallergén Bőrregeneráló Tesztcsomag


A PURE tesztcsomag hightech kozmetikumai hypoallergének és bőrazonosak. Tartalmazza a bőrfelépítő család mindazon kozmetikumait, melyek intenzíven ápolják a sérült bőrt, így jótékony hatásúak az extra érzékeny bőrre.

A natúr kozmetikumok komplex hatóanyagai intenzíven és látványosan újrastrukturálják a bőrt és láthatóan kisimítják a bőr felületét. 

Nem tartalmaznak allergénként előfordulható növényi kivonatokat és illóolajokat., így alkalmasak a neurodermatitiszre, pszoriázisra hajlamos és a szépészeti beavatkozáson átesett bőr ápolására is. A kozmetikumok vizes összetevője deutériumcsökkentett gyógyító víz (ppm25).

Az PURE válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt. A PURE ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főként az érzkeny, irritációra hajlamos bőr ápolására. A próbacsomag lehetőséget ad, hogy a saját bőrén tesztelhesse 100 % természetes hightech PURE regeneráló natúrkozmetikumainkat.

 
LEGFŐBB BIOAKTÍV HIGHTECH ÖSSZETEVŐK:

Deutérium csökkentett víz - Ceramide komplex - Urea - Tripeptid 5 (KOLLAGÉNSZINTÉZIST FOKOZÓ NÖVÉNYI PEPTID) - Glikán építő peptid (BŐR MÁTRIX SZERKEZETÉT ERŐSÍTŐ NÖVÉNYI PEPTID) - L-prolin - Stabil Vitamin C - Hialuronsav (3 féle) - Ferulasav - Gránátalma magolaj - Lacto ceramid - Koenzym Q10 - Allantoin - Vitamin E - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 

KINEK AJÁNLJUK?
 • A bőröd érzékeny
 • Tiszta, de mégis hatékony kozmetikumokra vágysz
 • Célod arcbőröd teljes regenerálása és feltöltése
 • Gazdag tápanyag-, és hatóanyagtartalmú készítményekre van szükséged
 • Olyan kozmetikumokra vágyisz, melyek hypoallergének és biztos lehetsz benne, hogy jótékonyak
 • Esetleg sokáig szintetikus (hagyományos) kozmetikumokat használtál, ezért bőrfunkcióid károsodtak
 • Az illatmentes készítményeket kedveled

 

BASE termékek:

CARE termékek:

 

Kiszerelés: 6 db 5 ml airless adagoló a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

 

A kezelési sor próbacsomagja általában 2-3 hétre elegendő mennyiségű - így kényelmesen tesztelheted saját bőrödön hightech natúr hatóanyagkozmetikumainkat. 

 

BIO  - VEGÁN - FAIR TRADE - HYPOALLERGÉN

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

7 460 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

7 460 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×