SUN CARE - SUN PROTECT Fényvédő csomag + Luxus kezelés Ajándékba
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

NAPOZÁS - UV VÉDELEM

SUN CARE - SUN PROTECT Fényvédő csomag + Luxus kezelés Ajándékba
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + AJÁNDÉK Kezelés 90' 22400 Ft 31 910 Ft
Írjon Ön is véleményt

Fényvédő csomag + Luxus kezelés Ajándékba


A DRHAZI fényvédő csomag tökéletes a nyárra, mert a DRHAZI SUN mind a 4 termékét tartalmazza. Így az alkalomnak megfelelően választhatod ki a legideálisabb fényvédőt, barnítót és bőrápolót.

 

 • DRHAZI Fényvédő olaj 10+ - a szép fokozatos és egyenletes barnaságért, hogy a bőrünk természetes fényvédelmét biztosítsuk
 • DRHAZI Olajmentes fényvédő gél 30+ - olajmentes fényvédő, mely kiváló a hétköznapokra, és a problémás (aknés, rosaceás) arcbőrre is ideális - egy rétegben 30+, két rétegben pedig fokozhatjuk a védelem mértékét
 • DRHAZI Fényvédő krém 50+ - strandoláshoz és intenzív védelemre kiváló fényvédő, melynek olajai töltik és táplálják a bőrt
 • DRHAZI Hűsítő testápoló krém - támogatja a természetes UV védelmet, tartósítja a barnaságot és intenzíven hidratálja, ápolja a bőrt

 

 

Tudtad, hogy a kémiai fényvédők károsak az egészségre és a nap hatására rákkeltő anyagokká válnak?

 

A DRHAZI fényvédő kozmetikumaiban kizárólag a Bio minősítések által engedélyezett fizikai fényvédők találhatóak, melyek mikronizáltak, diszpergáltak, nem hagynak fehér foltot a bőrön, mégis intenzív UVA és UVB védelmet nyújtanak. Az így készült diszpergált titán-oxid sem szívódik fel a véráramba - az egészségre jótékony.

A CSOMAG TARTALMA

A DRHAZI hightech UV protect kozmetikumai arcra és testre is kiváló modern fizikai fényvédők, melyek 100%-ban természetesek. A bennük lévő minkronizált - de nem nano - ásványi ányagok visszaverik a nap UV sugarait. 

Növényi kivonat komponensek segítik a bőr természetes UV védelmét és sejtszintű védelmet biztosítanak. Természetes antioxidánsokkal is védik a bőrt, - ilyen a Jerikói rózsa, a Vörösalga, a Növényi E-vitamin, a C-viatmin és a Bio Totarol. 

legmodernebb bio transzparens fényvédőket tartalmazzák, így a felkenést követően nem hagynak fehér foltokat, mint a fizikai fényvédők általában. A bőrön könnyen eloszlanak és gazdaságosan adagolhatóak.

 

Kiszerelés: 100 ml / 200 ml airless adagolóban a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

 

BIO - FAIR TRADE alapanyagok

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + AJÁNDÉK Kezelés 90' 22400 Ft 31 910 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

31 910 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×