SUN CARE - SUN PROTECT Fényvédő csomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

NAPOZÁS - UV VÉDELEM

UV Protect Family Pack

SUN CARE - SUN PROTECT Fényvédő csomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

3 db + 1 db Ajándék 25 170 Ft
Írjon Ön is véleményt

Fényvédő csomag


 

A fényvédő csomag tökéletes UV védelmet ad, mert a DRHAZI SUN mind a 4 termékét tartalmazza, így az alkalomnak megfelelően választhatod ki a legideálisabb fényvédőt, bőrápolót. A napozás utáni krém a mi ajándékunk a csomagban, hogy a bőr tartós barnasága, hidratáltsága és puhasága is biztosítva legyen.

 

 

Tudtad, hogy a kémiai fényvédők károsak az egészségre és a nap hatására rákkeltő anyagokká válnak?

 

A DRHAZI fényvédő natúrkozmetikumaiban kizárólag a Bio minősítések által engedélyezett fizikai fényvédők találhatóak, melyek mikronizáltak, diszpergáltak, nem hagynak fehér foltot a bőrön, mégis tökéletes UVA és UVB védelmet nyújtanak. Az így készült diszpergált titán-oxid sem szívódik fel a véráramba - az egészségre jótékony.

A csomag tartalma

Arcra és testre is kiváló modern fizikai fényvédők, melyek 100%-ban természetesek. A bennük lévő minkronizált - de nem nano - ásványi ányagok visszaverik a nap UV sugarait. 

 

Növényi kivonat komponensei sejtszintű védelmet biztosítanak. Természetes antioxidánsaival is védik a bőrt, - ilyen a jerikói rózsa, a vörösalga, a növényi E-vitamin, a C-viatmin és a Totarol. 

 

A legmodernebb bio transzparens fényvédőket tartalmazzák, így a felkenést követően nem hagy fehér foltokat, mint a fizikai fényvédők általában. A bőrön könnyen eloszlanak és gazdaságosan adagolhatóak.

 

Kiszerelés: 100 ml / 200 ml airless adagolóban a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

 

BIO - FAIR TRADE

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

3 db + 1 db Ajándék 25 170 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

25 170 Ft
1 vélemény
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)

Vélemények a termékről

Mónika (45)

Nagyon jó ötlet a nyári csomag, mert nem tudtam volna választani. Szeretek napozni, de az arcomat, dekoltázsomat védenem kell. Így egész nyárra elegendő fényvédőm lesz. Köszönöm szépen az extra ajándékot!!

×
×