BEAUTY TEST PACKAGES, TRAVEL PACKAGES Szépítő SOFT Tesztcsomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZÉPÍTŐ KEZELÉSI SOR TESZTCSOMAGOK

AGELESS BEAUTY SOFT test pack

BEAUTY TEST PACKAGES, TRAVEL PACKAGES Szépítő SOFT Tesztcsomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

15 337 Ft
Írjon Ön is véleményt

Szépítő SOFT Tesztcsomag


A SOFT próbacsomag tartalmazza azokat a DRHAZI szépítő kozmetikumokat, melyek könnyedek, mégis intenzív regenerációra képesek. A legmodernebb, sejtszinten ható növényi anyagok azonnali regeneráló hatásúak. A különleges peptidek és a bőrazonos hatóanyagok újjáépítik a sejtmátrixot, megfiatalítják a sejteket és látványos bőrfiatalításra képesek.

Az SOFT válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókat, táplálják és védik bőrt 

A SOFT ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főképp mikor intenzív regenerálásra vágyunk könnyed formulákkal.  A próbacsomag lehetőséget ad, hogy a saját bőrén tesztelhesse 100 % természetes hightech SOFT natúrkozmetikumainkat.

 

SAJÁT BŐRÜNKÖN ÉREZHETJÜK, HOGY EZEK A HATÓANYAGOK A TERMÉSZET KINCSEI AZ ARCBŐRNEK. 

A kozmetikumok nappali és éjszakai ápolásra is kiválóak.

 

LEGFŐBB HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Argirelin 5% (NÖVÉNYI MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ PEPTID)  - Urea - Ceramid komplex (Ceramid 3, Ceramid 6, Ceramid 1, Phitosphingosine, Cholesterol) - Lacto Ceramid - Matrixyl 6 Peptid (SEJTMEGÚJÍTÓ PEPTID) - Glikán építő peptid (BŐR MÁTRIX SZERKEZET ERŐSÍTŐ PEPTID) - Stabil vitamin C - Ferulasav - Tripeptid 5 (KOLLAGÉNSZITÉZIST FOKOZÓ PEPTID) - Vitamin E - L-prolin - Hialuronsav (3 féle) - Kollagén protein - Búza protein - Vitamin A - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 

KINEK AJÁNLJUK?
 • Normál vagy enyhén száraz, vízhiányos bőrképed van
 • Bőröd egészséges, de szereted a legjobbat adni neki
 • A ráncok megjelentek bőödön, vagy szeretnéd megelőzni a megjelenésüket
 • A bőröd zsír és vízhiányos, vagy akár érett arcbőröd van ami több törődést igényel
 • Célod az arcon megjelent ráncok kisimítása és az arc rugalmasságának fokozása
 • Tiszta, de gazdag hatóanyagtartalmú természetes kozmetikumokra vágysz

 

Nappali hightech kozmetikumok:

 

Éjszakai hightech kozmetikumok:

 

Kiszerelés: 6 db 5 ml airless adagolóban a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

 

Az ápolási sor próbacsomagja általában 2-3 hétre elegendő mennyiségű - így kényelmesen tesztelheted saját bőrödön hightech natúr hatóanyagkozmetikumainkat.

VEGÁN - FAIR TRADE - BIO ÖSSZETEVŐK

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

15 337 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

15 337 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×