BLACK FRIDAY ajándék DRHAZI-tól BLACK FRIDAY  Luxus arcfiatalítás 40% kedvezménnyel
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

BLACK FRIDAY ajándék DRHAZI-tól

BLACK FRIDAY ajándék DRHAZI-tól BLACK FRIDAY  Luxus arcfiatalítás 40% kedvezménnyel
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 X 150 perc 40% kedvezménnyel 134 200 Ft
Írjon Ön is véleményt

BLACK FRIDAY Luxus arcfiatalítás 40% kedvezménnyel


Bio Arcplasztika + Sejtszintű bőrmegújítás 220 400 Ft helyett 132 240 Ft

(BÉRLET 6x150 perc)

A holisztikus bio arcfiatalítás szerint az arc szépsége nem csupán az arcbőr szépsége. A mimikai izomrendszer helyreállítása, a kötőszöveti rendszer regenerálása és az arcbőr megújítása is cél, ha valóban harmónikus kinézetre vágyunk.

Az arc szépsége és a mimikai izmok

Arcunk fiatalságának egyik fő pillére a mimikai izomrendszer vitalitása és rugalmassága. A feszült élettempó, a nagy elvárások, az idő sürgetése stresszeli nap, mint nap életünket. Az idegrendszerünk, az izmaink, a bőrünk és a hormonrendszerünk is érzékenyen reagál a mindennapi kihívásokra. 

Érdekes paradoxon, hogy a stressz hatására kialakuló izomfeszültségeink nem az erő hiányából fakadnak, hanem a túlzott tartásból. Idővel az izmok vagy akár az egész testünk elhiszi vagy megszokja, hogy ilyen módon kell magát tartania. Ezt követően mégha nyugalomba is kerülünk, izmaink egy feszült tartásban maradnak. 

Az arc izomrendszere komplex, ezért ott mindez fokozottan igaz, így akár már a harmincas éveink közepére sokunk arca elkezd összeesni a fokozott feszültségtől, az izmok letapadnak a csontokra és az arc emiatt gyors megereszkedésnek indul. Az arc ettől jóval öregebbnek látszik a biológiai koránál, és sajnos ilyenkor a bőr állapota is rohamosan romlani kezd.

Megoldás a Bio arcplasztika

Az arcplasztikáról sokunknak a sebészeti beavatkozás jut elsőként eszünkbe, pedig ennek a kóros elváltozásnak a kezelésére szolgáló természetes módszer valóban bio arcplasztika, mert sokkal inkább képes harmónikus módon szépíteni az arcot, mint bármely invazív módszer. 

Ez a vágás nélküli, főként a manualitásra épülő természetes arckorrekció intenzív eredményre képes és igazán harmónikus eredményt ad. Segítségével az öregedési folyamat visszafordítható és újra volument kaphat a megereszkedett arc.

A bio arcplasztika elsőként a csontokra tapadt, akár sorvadt mimikai izmokat mobilizálálja, ami által belülről oxigénhez és tápanyaghoz jutnak a szövetek. Ezt követően lehet a mimikai izmokat lazítani és trenírozni, a kötőszövetet újraépíteni és rugalmasítani. Majd az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, és egy intenzív tartóerő jelenik meg, mely már ellenáll a gravitációnak. 

A speciális mozdulatok megemelik és felhúzzák az arcközepet, a ráncok halványodnak, visszahúzódik a toka, az áll és az arckontúrok is határozottabbá formálódnak. A homlokizomzat megemelésével a szemhéj és a szemöldök vonala is feljebb kerül. Fölötte a bőr kisimul és az arcvonások élesebbé válnak. A technika eredményeképpen a kötőszövetek is erősödnek, nő a bőr rugalmassága és fokozódik a szövetek hidratációja.

Emellett, ha megnyugtatjuk az izmokat, a test korábbi memóriáját, hitrendszerét is átalakítjuk, akkor nemcsak az ellazulás, hanem az erő is megjelenik újra. Az izom sosem attól erős, hogy tart, hanem akkor erős, amikor rugalmas, ilyenkor képes az összehúzódásra és az elernyedésre, mert nem a statikus erő az igazi erő, hanem a hullámzó, pulzáló erő.

A modern hatóanyagok közül a mimikai izom ellazító hightech nanopeptid komplexek kiválóan segítik az izmok ellazulását és használatukkal nagymértékben gyorsítható és tartósítható az elért hatás.

Mi ad volument a bőrnek? 

A bőr teltségét lényegében az irharéteg biztosítja, melynek lipidtartalmát bőrazonos olajkompozíciókkal építhetjük fel. Emellett az irhában található fibroblasztok termelik a kollagén- és az elasztinrostokat, valamint a glikozaminoglikánt. Egymáshoz kapcsolódva, egy háromdimenziós hálószerkezetet alkotva ezek az építőkövek tartják a bőrt, biztosítják teltségét, tömörségét, és rugalmasságát.

Ma már a biotechnológia növényekből képes tiszta, bőrazonos hialuronsavakat, kollagént, glukozaminoglikánt, ceramidot előállítani. Ezekkel a modern hatóanyagokkal kiválóan építhetjük újra a bőr tartószerkezetét. Emellett a sejtszinten ható mátrixépítő nanopeptidek azzal turbózzák a bőrmegújítást, hogy nagyon hatékonyan képesek inspirálni a saját sejtjeinket a regenerálódásra és kiválóan fokozzák a saját elasztin, kollagén és fibroblaszt termelésünket.

 
Bio Arcplasztika + Sejtszintű bőrmegújítás 220 400 Ft helyett 132 240 Ft

 

 

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 X 150 perc 40% kedvezménnyel 134 200 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

134 200 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×