ACNE SKIN REGENERATION Akne kezelési sor
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

AKNÉS, SEBORRHEÁS BŐR ÁPOLÁSA

PURIFYING SELECTION

ACNE SKIN REGENERATION Akne kezelési sor
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db Ajándék

38 390 Ft
Írjon Ön is véleményt

Akne kezelési sor


Az Akne kezelési sor tartalmazza azon DRHAZI kozmetikumokat, melyek aktív hatóanyagai intenzíven ápolják a sérült bőrt, így kiváló ápolást nyújtanak a problémás bőr normalizálására. A komplex hatóanyagok intenzíven és látványosan tisztítják a bőrtszabályozzák a faggyútermelődést és hatékonyan szüntetik meg a problémát kiváltó okokat. 

A kozmetikumok hatásmechanizmusa egymásra épül. Hatóanyagaik segítik a bőrfunkciókat, táplálják és védik bőrt.  

A PURIFYING ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főként amikor célunk a kötőszövet regenerálása, a mély gyulladások és a fokozott faggyúműködés ápolása.

 

LEGFŐBB HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Madecassosid (Tigrisfű kivonat) - Azadirachtin (Neem olaj) - Karanjin (Karanja olaj) - Azulenol (Valódi kamilla kivonat) - Allantoin - D-Panthenol (B5 Provitamin) - Niacinamid (B3 Vitamin) - Glicin szója protein - Bisabolol - Vitamin E - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 

KINEK AJÁNLJUK?
 • A bőröd problémás, miteszeres vagy akár pattanásos
 • Gyakran jelentkezik gyulladás a bőrödön
 • Célod arcbőröd tisztítása és teljes regenerálása
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan szabályozzák a bőr faggyútermelődését
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek nem tömítik el a bőrpórusokat
 • Esetleg sokáig szintetikus (hagyományos) kozmetikumokat használtál, ezért bőrfunkcióid károsodtak

 

BASE termékek:

 

CARE termékek:

 

MIÉRT JÓ NEKED, HA TELJES ÁPOLÁSI SORT VÁSÁROLSZ?

 

1. A sejtszinten ható natúr készítmények használatakor fontos, hogy a teljes kezelési sor vegyszermentes legyen.

 

2. A termékek hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítik.

 

3. Kedvezőbb feltételekkel vásárolhatod meg kedvenc DRHAZI termékeid, mert a kezelési sorban több értékes termék a mi ajándékunk: PROBLÉMÁS BŐR ARCÁPOLÓ KRÉMGÉL 30 ML és online vásárlóinknak extra ajándékokkal is kedveskedünk: BŐRMEGÚJÍTÓ AGYAGMASZK 30 ML és ICHtIOLOS KORREKTOR 7 ML

 

BIO ÖSSZETEVŐK - FAIR TRADE - VEGÁN

 

A CSOMAG szállítási költsége 0 Ft.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TERMÉSZETES SZÉPSÉG specialistája

 

Szépség tanács

A DRHAZI bőrmegújító koncepciója speciális, ezért hightech kozmetikumainkhoz ápolási metódusokat ajánlunk, hogy a legeredményesebb hatás váljon lehetővé. 

Az általunk alkalmazott hatékony nanopeptidek sejtszinten bejutnak a bőrbe, így a DRHAZI bőrápolás elengedhetetlen feltétele, hogy vegyszert, káros anyagot ne vigyünk fel a bőrre, akár kozmetikum, akár smink formájában. 

Koncepciónkban a problémás bőr normalizálása speciális hatóanyagolajokkal érhető el. A kezelési sor ennek megfelelően regenerálja a bőrszerkezetet és állítja vissza a bőr egészséges mikrobiológiai egyensúlyát. 

 

 Reggel

 Este

 
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

4 db + 3 db Ajándék

38 390 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

38 390 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×