Új dimenzót nyitottak a peptidek a bőrfiatalításban

Új dimenzót nyitottak a peptidek a bőrfiatalításban

A peptidek átprogramozzák a sejteket DNS szinten?

Ezek a modern hatóanyagok egyre nagyobb teret nyernek a szépségápolásban és a medikozmetikában is. Hírvivő molekulákként képesek helyreállítani a sejteink eltolódott programjait. Előnyük, hogy teljesen biztonságosan alkalmazhatóak, mégis a tapasztalataink szerint jelenleg a legintenzívebb hatású bőrregeneráló hatóanyagok.

Bőrsejteink élettartama átlagosan 6 hét, mégis eddig egy adott bőrproblémával évekig, akár életünk végéig küzdöttünk, vagy sokszor elfogadtuk, hogy nem változtathatunk rajta. A modern peptidek ezt változtatják meg.

 

 

 

 

 

 

 

Az új bőrsejtek képződésének programja

A sejtjeink öregedésével információkat adnak át a frissen születő sejteknek és azok általában szerkezetileg és funkciónálisan is hasonlóak lesznek az elpusztuló sejtekhez. Az információk öröklődésénél természetesen a sejtek igyekeznek regenerálódni és ez szépen látható sok esetben sebeink gyógyulásánál. Néhány makacs, sokáig fennmaradó tünet viszont nehezebben, vagy egyáltalán nem regenerálódik.

A peptidek itt lépnek közbe - A sejt magjában, DNS szinten képesek a helyes információt átadni azzal, hogy beépülnek a sejtmagba és ezt követően már az új, egészséges program örökítődik át a fiatal sejtekbe. Ezen molekulák orvosi tisztaságú értékes hatóanyagok, melyeket a biotechnológia állít elő.

A megfelelő hatáshoz egy adott dózis szükséges. A hatás természetesen fokozható, ha a peptideket egymással kombinálva, komplex formulákban alkalmazzuk. 

 

 5 ok, hogy miért használjunk hightech bioaktív peptideket

  • azonosak a bőrt alkotó humán peptidekkel, így kiválóan felszívódnak és képesek beépülni
  • maximális hatást fejtenek ki, mert potenciáljukat a bőr sejtjeiben aktiválják
  • biztonságosan alkalmazhatóak, jótékonyak a bőrre, nem okoznak irritációt
  • intenzív, látványos hatásúak
  • kiváltják az invazív plasztikai beavatkozásokat

 

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.