Rozaceás bőr és az új DRHAZI bőrmegújítás

Rozaceás bőr és az új DRHAZI bőrmegújítás

A couperose (rosacea) valójában egy betegség tünete és nem csak kozmetikai probléma. A statisztikák szerint a  rosacea a lakosság 8-10 %-át érinti.

A couperosis szó a „copper rose”-ból származik, mely az orcákon található pici kitágult felszíni hajszálerecskékre utal. A couperose = a rosacea alapja, hogy a bőr felhámja elvékonyodik, a hajszálereket körülölelő kötőszövetek gyulladása, megvastagodása alakul ki. Majd emiatt a hajszálerek is kitágulnak, s végül kivülről is felismerhetőek lesznek.

A rendelkezésre álló szakirodalomban sok a zavar a rosacea pontos eredete körül, sőt maga a betegség leírására is több kategorizálás, csoportosítás található, és így ezek ajánlott kezelési módjai is eltérőek. Éppen ezért, igen nehéz kiigazodni és sok rosaceás azt is említi, hogy ahány helyen járt, annyi féle gyógymódot javasoltak...

Kielemeztem a világon fellelhető tudományos tanulmányokat és orvosi ajánlásokat, végül mégis a saját józan paraszt eszem és a saját kozmetikai kezelésekben szerzett tapasztalatom segített leginkább megérteni e betegség lényegét, és ezáltal sikerült kidolgozni egy átfogó és hatékony bőrápolási módszert.

Eszerint, a Rosacea megnevezés alatt többféle tünetet különböztetünk meg.

1. Érrendszeri betegség miatt kialakuló

Akár magas vérnyomás, akár a keringési rendszer kóros elváltozása miatt alakul ki. Ebben az esetben folyamatosan alakul ki az erezettség az arcon és folyamatosan jelen is van. Ezen belül is két kórképet különbözetetünk meg, mikor az erek pirosas szinűek akkor az artériák gyengeségéről beszélünk, ha az erek kék színűek, akkor az a vénák gyengeségét jelenti.

Kezelése kezdetben főként belgyógyászatilag javasolt, és a bőrt tekintve ekkor még főként a prevenciós bőrápolásra érdemes fókuszálni. Erre alkalmas a DRHAZI Couperose termékcsaládja.

Hosszútávon ezek a kórképek is tartós bőrelváltozáshoz és ferőződöttséghez vezethetnek és akkor természetesen komplex kezelés javasolt.

Az artériák gyengesége miatt a bőranyagcsere és a bőr tápanyagellátása csökken, a vénás gyengeség esetén pedig a méreganyagok kiürítése gátolt és emiatt alakulhat ki a bőregyensúly zavara, ami megkönnyíti a korókozó ágensek elszaporodását. Ekkor már kombinálódik az érrendszeri és klasszikus rosacea. 

Ebben a kombinált formában, speciálisan a DRHAZI Demodex Kiegyensúlyozó Bőrmegújítást  javasoljuk elsőként.

Majd az erek és a kötőszövet regenerációjára a DRHAZI Couperose termékcsaládja javasolt, melynek speciális regeneráló termékei segítik az erek összehúzódását és a kötőszövet megerősítését.

2. Klasszikus rosacea - ez kezdetektől bőrtünet

Alapja vagy a bőr fokozott szarusodása, és/vagy kötőszöveti megvastagodás. Kivltója gyakran a magas hisztaminszint/gluténmérgezettség miatti bőregyensúly eltolódás, az ezt követően kialakuló bőrszerkezet károsodás, fertőzödöttségés gyulladás, majd végül akár a teljes szervezetet érintő kóros immunválasz kialakulása.

Ma már tudjuk, hogy ez a típusú rosacea fő oka a Demodex atka túlszaporodása a bőr kötőszöveti rétegében, vagy a bőrfelszínen. Ezt néhány évvel ezelőtt a bőrgyógyászati konszenzus is elfogadta. Ezért ezt az okot szükséges elsőként megszűntetni.

Ez az új felfedezés adott lehetőséget a rosacea tünetek ápolásának és a bőregyensúly helyreállításának. 

Ez inspirált minket egy átfogó módszer kidolgozására, mellyel kiegyensúlyozható a mikrobiológiai egyensúly és regenerálható a bőrszerkezet.

Ma már nagy tapasztalatunk van a rosaceás bőrápolásban és egy komplex módszert dolgoztunk ki a bőr megújítására és kiegyensúlyozására.

Az általunk kidolgozott módszerben fontos szerepet játszik, hogy a rosaceás folyamat éppen hol tart az adott bőrön. A különböző szakaszokban különböző bőrápolást és kezelést igényel a bőr. 

A rosaceás folyamatban figyelembe vesszük a kialakulása óta eltelt időt és a fertőzöttség nagyságát is, mert a hosszú ideje fennáló enyhe fertőzöttség, vagy egy fokozott érzékenység is kiválthat olyan komoly tüneteket, mint egy intenzív fertőzöttség.

A ROSACEA TÜNETEINEK FOKOZÓDÁSÁNAK Szakaszai

 

1. SzINT

Ilyenkor legelső tünet az időszakos bőrpír, amely először pár óráig, majd később napokig tarthat. Ezt kiválthatják a kozmetikumok,  stressz, izgalom, teában, kávében és alkoholban lévő alkaloidok, csípős fűszerek, illetve időjárási viszontagságok és a drasztikus hőmérsékletváltozások. Megjelenési helye leginkább az orcák, orrtő, áll környékén.

Az irodalom meglévő „hajlam” - nak tekinti, egyfajta érzékenységnek - ami adott behatásokra (stressz) alakul ki, mely az erek falában lévő simaizomzat működészavarát idézik elő, míg a vérerek renyhévé, tágulttá válnak.  

Tapasztalatunk, hogy itt még kívülről nem látható még a bőrszerkezet károsodás szabad szemmel, de 6X-os nagyítással már szembetűnő a kötőszöveti megvastagodás, ami lezárja a bőrpórusokat. Ehhez társul a bőr fokozott szarusodása, vagy épp ellentétesen a felhám teljes elvékonyodása. Tapintásra is érezhetőek a mélyrétegi kötőszöveti demodexes csomók jelenléte. 

2. Szint 

Ekkor már szabad szemmel is látható a bőrszerkezet károsodása. A bőrsérülés fokozódásával a bőrpír idővel egyre tovább megmarad, állandósul, majd súlyosabb esetben már folyamatosan jelen van. A tüneteket súlyosbítja, hogy a szöveti keringés is lelassul és emiatt a sejtek nem kapnak elegendő tápanyagot, így az ereket körülvevő kötőszövet és bőr tovább gyengül. 

3. Szint

A bőr lezártsága nagyfokú, a kötőszöveti megvastagodás és terheltség miatt ekkor már a bőrben képződött salakanyagok nem tudnak maradéktalanul kiürülni és a faggyúmirigyekben felszaporodva megfelelő táptalajt adnak a baktériumoknak, és így kialakulnak a gyulladásos, rosaceás csomók. Az arcbőrön már levedző felhámsérülések találhatóak, amelyek égő fájdalommal járnak, de gennyesedést nem okoznak. Ekkor a bőr már mindenre nagyon érzékenyen reagál

 

DRHAZI új innovatív módszere a rosacea ápolására

Célunk, hogy a bőrt egyensúlyba hozzuk és speciális bőrápolással megszüntessük a kiváltó okokat. 

Ezért az általunk kidolgozott komplex módszer figyelemmel van a Demodex atka kiegyensúlyozására, a bőr felpuhítására, a kialault gócok eltávolítására szakszerű mélytisztítással, a gyulladás csökkentésére és a bőr felépítésére sejtszinten ható naopeptidekkel és hightech bőrazonos hatóanyagokkal.

Otthoni bőrápolásra egy 2 hónapos Bőrmegújító csomagot fejlesztettünk ki, mely kiválóan megalapozza az általunk kidolgozott Bőrkiegyensúlyozó kezelési programot.

A 2 hónapos intenzív bőrkiegyensúlyozás után a bőrápolásban az arcbőr regenerálására és bőrstruktúra újraépítésére kell a hangsúlyt fektetni. Ekkor már látható a valódi bőrállapot és meg tudjuk határozni, hogy utókezelésre mely DRHAZI kozmetikai család a legideálisabb.

  • ha további antiszeptikus ápolást igényel a bőr - DRHAZI Purifying hightech kozmetikumokkal
  • ha az erek és a kötőszövet tonizálására van szükség - a DRHAZI Couperose hightech kozmetikumokkal, 
  • ha további felépítés, regenerálás az elsődleges, akkor a DRHAZI Pure hightech kozmetikumok 

a legideálisabbak a bőr normalizálására, ápolására.

Az általunk kifejlesztett DRHAZI hatóanyagkozmetikumok 100% természetesek, bőrazonos és orvosi tisztaságú hightech hatóanyagokkal készülnek.

A hatóanyagolajok és speciális növényi kivonatok parazitaellenesek, antibakteriális és antivirális hatásúak, a Totara fa kivonata a Bio Totarol erőteljes antibakteriális hatású, természetes antibiotikumnak tekinthető és a sejtszintű regeneráló hatóanyagok pedig a bőrszerkezet megújításáról gondoskodnak.

 

drhazi rozacea kezelése hightech natúr kozmetikum, manna, arcápolás, szépségápolás

GYERE EL INGYENES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS ISMERD MEG AZ ÁLTALUNK ALKALMAZOTT ÚJ BŐRMEgÚJÍTÁS MÓDSZERÉT!

IDŐPONTEGYEZTETÉS +36 30 871 4668 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha érdekelnek legújabb megosztásaink!

FELIRATKOZOM

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.