Egyféle bőrtípus létezik, a normál egészséges bőr

Tapasztalataink szerint egyféle bőrtípus létezik, a normál funkciójú és szerkezetű egészséges bőr. Természetesen a normál bőr is mutat egyéni különbözőségeket színben és szerkezetében, mégis mondhatjuk, hogy az egészséges bőr szép.

Bármely eltérés, melyet alkati, kóros vagy akár örökletes adottságnak tartunk, a bőregyensúly eltolódásának a következménye.

 

A bőregyensúly eltolódását számos tényező kiválthatja:

  • hormonális tényezők
  • helytelen bőrápolás
  • helytelen táplálkozás
  • stressz
  • környezeti mérgek (szmog, UV károsodás), stb

 

Ma a nők 80%-ára jellemző a bőregyensúly hiánya, vagyis legtöbbünknek sérült a bőrfelülete. A sérült bőrfelület nem minden esetben látható szabad szemmel, mert a károsodások lehetnek mikroszkópikus méretűek. Ilyenkor a tüneti jelek, a bőrérzékenység, az irritációra való hajlam és a bőrproblémák következtethetnek a bőregyensúly zavarára.

 

Ha egészséges és szép bőrre vágyunk, akkor elsődleges célunk a bőregyensúly helyreállítása legyen, mert az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként normalizálni szükséges. Ez egyénenként más-más ápolást és kozmetikumot igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.

 

Speciális sejtszintű biotech hatóanyagokkal és natúr, tökéletesen tiszta növényi anyagokkal valódi bőrregeneráció és bőrfiatalítás érhető el.

 

A DRHAZI kozmetikumok 100 % természetes, bőrazonos felépítésű készítmények, melyek helyes használattal kiváló bőrmegújításra képesek.

 

Készítményeink hatékonyságának alapját képezi, hogy képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és a működését. Az alkotórészek hatásmechanizmusát egymásra építjük, ezáltal maximálisan koncentrált hatóanyagkozmetikumok készülnek, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal erőteljesebb hatás valósul meg.

 

Elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr.

 

GYERE EL INGYENES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS ISMERD MEG AZ ÁLTALUNK ALKALMAZOTT ÚJ BŐRMEgÚJÍTÁS MÓDSZERÉT!

IDŐPONTEGYEZTETÉS +36 30 871 4668 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha érdekelnek legújabb megosztásaink!

FELIRATKOZOM

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.