DRHAZI skin research laboratories
Crystal Neck, Décolleté, Breast Rejuvenating Lotion

Crystal Neck, Décolleté, Breast Rejuvenating Lotion

Luxus nyak, dekoltázs mell fiatalító tejkrém


A kolloid kristály komplex és a valódi damaszkuszi rózsa a bőr igazi fiatalítója és védelmezője. Az értékes jojoba olaj gazdag a bőrt kitűnően ápoló többszörösen telítetlen zsírsavakban, a bőrt feszessé, elasztikussá varázsolja. A finom, selymes konzisztenciának köszönhetően a bőrről teljesen felszívódik anélkül, hogy a pórusokat eltömítené. A bőr lélegezni tud, miközben a damaszkuszi rózsa lágy illata az egész embert finoman átjárja.

 

vásárlás

 

Luxus intenzív bőrmegújító és feltöltő hatású testápoló tej. Bőrazonos hatóanyagösszetétele a legmagasabb igényeket is kielégíti. Modern sejtszinten ható kolloid arany kristályokat tartalmazza maximált dózisban, mely optimalizálja a bőrfunkciókat.

 

A 100% természetes DRHAZI medikozmetikum világszinten egyedülálló LUXUS formuláiban az INNOVATÍV NANOPEPTIDeket a KRISTÁLYTERÁPIA egészíti ki.

 BIOAKTÍV HIGHTECH ÖSSZETEVŐK

 

Bőrazonos olajkompozíció - Anti-age aromaterápia - Anti-age gyógynövény terápia - Nanopeptid terápia - Kristályterápia

EGYÉB: Liposzóma komplex - DRHAZI hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, 4 féle Hialuronsav) - Kollagén protein - E-vitamin - Allantoin - Bio Totarol

 

Nanopeptid terápia

A modern nanopeptid komplexek intenzíven regenerálják a szöveteket és szemmel láthatóan kisimítják a bőr felületét azáltal, hogy serkentik a fibroblasztok biomechanikai működését, erősítik a kötőszövetet és segítik átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet.

 

BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - 5 féle nanopeptid (Matrixyl, Matrixyl 3000 (2), Collaxyl, Syn-Coll) erősíti a bőr és kötőszöveti tartóelemeket, serkenti a kollagén és elasztin termelődését, inspirálja a sejtek megújulását.


Kristályterápia

A fémek kolloid oldásával készült szerves nanokristály hatóanyagok sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják testünk működését. Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100%-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba DNS szinten tudnak részt venni.

 

Aranykristály - A kolloidális arany oldata rubinvörös színű. Az arany évezredek óta az értékes nemesfém megtestesítője. Szimbolikus jelentőségétől függetlenül mára a tudósok egyik kedvenc anyaga lett nanoméretben mutatott különleges tulajdonságai okán. Nagy jelentőségű, hogy az arany nanoméretű részecskéi kör, csillag, hatszög stb. alakjuktól függően képesek különböző típusú sejtekhez kötődni, az alakjuk pedig irányítható a hozzájuk kapcsolódó aminosavak DNS-láncban kódolt sorrendje által, így nanopeptidekkel kombinálva intenzív hatású. Élettelivé, sugárzóan ragyogóvá, feszessé teszi a bőrt.

 

Az aranykolloid nem tévesztendő össze az ionos arannyal. Az ionos arany egy aranysó, leggyakrabban arany-klorid, amelyet vízben oldott. Könnyű megkülönböztetnünk, mert színe a tiszta vízhez hasonlít és nagyon káros az egészségre. Az ionos arany neurotoxikus, vagyis az idegsejtekre mérgező, perifériás neuropátiát okoz.

 

Természetes illóolaj: Damaszkuszi rózsa olaj, Levendula olaj

 

Illat: Naturális, enyhén rózsa illatú

 

Kiszerelés : 100 ml üvegtégely / 100 ml airless tégely

További termékek