100 % garancia

Hightech natúrkozmetikumainkra 100 % Biztonságos Vásárlási Garanciát vállalunk.

 

Cégünk, mint prémium manufaktúra nem tömegtermelésben gyárt natúrkozmetikumokat, ezért nincs lehetőségünk nagy mennyiségben ajándék mintákat készíteni. Ugyanakkor a 100% természetes, hightech DRHAZI natúrkozmetikumok prémium minőségűek, az általunk felhasznált összetevők kiválóak és teljesen bőrbarát hatóanyagok, - mégis, az előfordulható intoleranciát soha nem lehet teljesen kizárni.

 

Ezért, hogy Ön bizonságosan vásároljon webshopunkban, a következő garancia programot ajánljuk Önnek:

  1. Abban az esetben, ha a megvásárolt DRHAZI natúrkozmetikum a várakozásaival ellentétben az Ön bőrével összeférhetetlen, akkor a terméket 15 napon belül visszaküldheti részünkre. Ön kap egy, a termék értékének megfelelő utalványt, melyet 1 évig beválthat a DRHAZI webshopban. Ebben az esetben Önt kizárólag a postaköltség terheli. 
  2. Ahhoz, hogy Ön kockázatmentesen vásárolhasson 100% természetes és egészséges natúrkozmetikumaink közül, összeállítottunk Önnek a termékcsaládjaink kozmetikumaiból próbacsomagokat, melyekkel lehetősége nyílik kipróbálni a hightech DRHAZI natúrkozmetikumokat , hogy Ön személyesen bizonyosodjon meg, mely termékeink a legmegfelelőbbek az Ön számára.

 

Kiegészítő információ:

- csomag esetén (több termék összecsomagolva), a garanciát csak a teljes csomagra tudja érvényesíteni, a benne lévő termékekre egyesével nem

- a próbacsomagokra nem vonatkozik a vásárlási garancia

 

Postacím, ahova a terméket visszaküldheti:

Babos Natural Zrt. Piliscsaba, 2081 Tó sétány 1.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI RAGYOGÓ SZÉPSÉG


Vissza