DRHAZI Szalon Mammut I. első emelete +36 20 265 8880 

A HÉT MINDEN NAPJÁN SZERETETTEL VÁRUNK!
HÉTFŐTŐL - SZOMBATIG 9.30 - 20.30

 az arcbőröd egészségesen ragyog A DRHAZI-VAL

 

 

           

 

    

 

 

 

     

 

 

  • Számunkra egy bőrtípus létezik az egészségesen szép bőr 
  • Célunk, hogy mindenki a biológiai korának megfelelő sugárzóan szép arcbőrét visszakapja

A DRHAZI otthoni ápolási sorok is intenzív bőrmegújításra képesek. A DRHAZI szalonban ezt a koncepciót igyekszünk kiegészíteni a különleges, hatékony, manuális és hightech módszerekre épülő kezeléseinkkel. 

 

A professzionalitást főként saját fejlesztésű hatékony sejtszinten működő natúr medikozmetikumokkal és A DRHAZI terapeuták szakértő kezeléseiVEL ÉRJÜK EL.

 

KínálatUNKBAN mind a SZÉPÍTŐ, mind a NORMALIZÁLÓ bőrmegújító kezelések is megtalálhatóak

 

A BALANCE bőrmegújító kezelések között szerepel az aknés, rosaceás bőr mélyszintű oki ápolása mellett, az enyhébb egyensúlyát vesztett arcbőrök, - mint a T-zóna probléma, extrém érzékeny bőr - kiegyensúlyozása.

BEAUTY bőrmegújító kezelésekben a modern sejtszintű anyagok elektroporációs mezoterápiája, a termo és krioterápia mellett speciális facelift technikák, bio arcplasztika alkalmazásával egyénre szabott kezeléseket kínálunk, melyekkel sikeresen kezelhető a felületi, mély dehidráltság és tápanyaghiány. E technikák szakszerű alkalmazásával az arc egészséges kontúrja is visszaállítható.

 

 

INGYENES SZEMÉLYES BŐRDIAGNOSZTIKÁRA SZERETETTEL VÁRUNK!

 

Mammut 1. első emelete +36 20 265 8880 

A HÉT MINDEN NAPJÁN SZERETETTEL VÁRUNK
HÉTFŐTŐL - SZOMBATIG 9.30 - 20.30 
VASÁRNAP 10.00 - 18.00

 

Az egyeztetett konzultációs/terápiás időpontot fenntartjuk az Ön számára. Kérjük, amennyiben mégsem tud megjelenni az adott időpontban, mielőbb jelezze felénk, hogy a felszabadult időben más pácienseket tudjunk fogadni. Ha ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt (hétfői időpont esetén péntek délig) megteszi, nem számolunk fel költséget. 24 órán belüli lemondás esetén a teljes kezelési díjat kérjük kifizetni. Megértésüket köszönjük!

 

Időpont egyeztetésért, tanácsadásért hívja: +36 20 265 8880

Kérheti szakértőnk visszahívását is:

Név:
Tel.:
E-mail:
Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vissza