A DRHAZI szalonok kezeléseit tapasztalt kozmetikusokból képzett Terapeutáink végzik. 

Büszkék vagyunk a végzett DRHAZI Terapeutákra, mert szigorú követelményeinknek kevesek felelnek meg. Üzleti szemléletünk szerint a szakmai tudás mellett, számunkra fontos a megfelelő személyiségbeli és a lelki tulajdonságok fejlettsége. Emellett érték számunkra a csapatmunka és az egymás tisztelete.

DRHAZI Terapeuták

Langó Péterné, Böbe - Mammut Szalon

Böbe 35 éves medikozmetikai szakmai tapasztalattal jött hozzánk. 2016 június óta DRHAZI Terapeuta. Az arcfiatalító Bio arcplasztika és a DRHAZI Balance kezelések területén is nagy tapasztalattal rendelkezik. 

" Több éve dolgozom medikozmetikai termékekkel,mindig nagyon érdekelt a kozmetika tudományos része. Örülök,hogy most magyar kutató által kifejlesztett termékcsaláddal dolgozhatom. A munkám során szerzett tapasztalatok és a vendégek elégedettsége mindig nagy sikerélmény számomra. Még ennyi év után is imádom a szakmámat!"

 

Kiss Tóth Viktória - Viki - Oktogon Szalon

Viki 4 éves kozmetikai tapasztalat után, 2016. decembere óta DRHAZI Terapeuta. Az arcfiatalító Bio arcplasztika és a DRHAZI Balance kezelések területén is nagy tapasztalattal rendelkezik. 

"Érzem, hogy jó úton járok, végre a helyemen vagyok. Mindíg is vonzott az a varázslatos légkör amely körülleng egy kozmetikai szalont, nyugalom, a tisztaság, a finom illatok. Fontos számomra a holisztikus szemlélet, test, lélek, szellem együttes kezelése. Jó érzés segíteni a már régóta bőrproblémákkal  küzdő rosaceás, aknés vendégeken. Ugyan az idő múlását megállítani nem tudjuk, viszont késlelteni igen. Nagy örömet okoz, hogy a anti age területén is nap, mint nap sok elégedett vendéggel találkozom. Hiszek az érintés erejében a manuális terápiákban. Intenzív eredményt érhető el, és olyan élményt tud nyújtani amely más dimenzióba jutatja az embert. Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság, amit a DRHAZI szalonokban mindenki megtapasztalhat." 

 

Juhos Tímea - Timi - Oktogon Szalon

Timi 2017. május óta DRHAZI terapeuta. Főként a Balance kezelések specialistája.

"Életem egyik legjobb döntése volt,hogy kozmetikus lehettem. Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, és a szakmai kihívásokat, és az újdonságokat keresem. A DRHAZI szalonban erre rátaláltam. Fejlődésemhez maximális támogatást kapok, mert a legfontosabb számomra, hogy a vendégeink elégedettek legyenek, így mindig igyekszem a legtöbbet kihozni szaktudásomból."

Időpont egyeztetésért, tanácsadásért hívja: +36 20 265 8880

Kérheti szakértőnk visszahívását is:

Név:
Tel.:
E-mail:
Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vissza