A DRHAZI szalonok kezeléseit tapasztalt kozmetikusokból képzett Terapeutáink végzik. 

Büszkék vagyunk a végzett DRHAZI Terapeutákra, mert szigorú követelményeinknek kevesek felelnek meg. Üzleti szemléletünk szerint a szakmai tudás mellett, számunkra fontos a megfelelő személyiségbeli és a lelki tulajdonságok fejlettsége. Emellett érték számunkra a csapatmunka és az egymás tisztelete.

 

DRHAZI Terapeuták

Langó Péterné, Böbe - Mammut Szalon

Böbe 35 éves medikozmetikai szakmai tapasztalattal jött hozzánk. 2016 június óta DRHAZI Terapeuta. Az arcfiatalító Bio arcplasztika és a DRHAZI Balance kezelések területén is nagy tapasztalattal rendelkezik. Nagyon odaadó, egyénisége és a személyisége miatt is nagyon kedveli vendégköre.

" Több éve dolgozom medikozmetikai termékekkel, mindig nagyon érdekelt a kozmetika tudományos része. Örülök, hogy most magyar kutató által kifejlesztett termékcsaláddal dolgozhatom. A munkám során szerzett tapasztalatok és a vendégek elégedettsége mindig nagy sikerélmény számomra. Még ennyi év után is imádom a szakmámat!"

 

Horváth Ágnes - Oktogon Szalon

Ági 13 éves gyakorló gyógykezelő kozmetikusi tapasztalattal jött hozzánk. 2018. január óta DRHAZI Terapeuta. Kiváló a sérült arcbőrök normalizálásában és az anti age kezelésekhez is nagyon jó érzéke van. Határozott egyéniségét, szakértelmét és erős kezét szereti vendégköre.  

Tomka Brigitta - Oktogon Szalon

Brigi 4 éve kozmetikus, 2018. január óta DRHAZI Balance terapeuta, a Timi vendégkörét vette át. Ma már kiváló szakmai érzékkel kezeli a problémás arcbőröket. 

Horváth Eszter - Oktogon Szalon

Eszter 11 éve gyakorló kozmetikus, gyógykezelői kozmetikusi tapasztalattal. 2017. decembere óta DRHAZI terapeuta, az Anti age kezelések és a Balance kezelések terén is kiváló. Odaadó egyéniségéért, precizitásáért és szakértelméért kedveli vendégköre.

 

Juhos Tímea - Timi - Oktogon Szalon

Timi 2017. május óta DRHAZI terapeuta. Főként a Balance kezelések specialistája. Timi gyermeket vár 2018. júniusban, így ő most szülési szabadságát tölti. Szeretettel várjuk vissza. 

"Életem egyik legjobb döntése volt,hogy kozmetikus lehettem. Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, és a szakmai kihívásokat, és az újdonságokat keresem. A DRHAZI szalonban erre rátaláltam. Fejlődésemhez maximális támogatást kapok, mert a legfontosabb számomra, hogy a vendégeink elégedettek legyenek, így mindig igyekszem a legtöbbet kihozni szaktudásomból."

Időpont egyeztetésért, tanácsadásért hívja: +36 20 265 8880

Kérheti szakértőnk visszahívását is:

Név:
Tel.:
E-mail:
Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Vissza