Törzsvásárlói szabályok

Törzsvásárlói proramunkkal szeretnénk díjazni a vásárlóink hűségét, melyben regisztrált tagjaink automatikusan részt vesznek.

Ahhoz, hogy Ön a regisztrált személyes adatait és az aktuális kedvezményeket könnyen átláthassa, létrehoztunk egy személyes Profilt, melyet belépés után a PROFIL gomb megnyomásával nyithat meg.
 
Profil menüpont alkalmazásai:
  • személyes adatait kezelheti (pl.jelszó modosítás)
  • számlázási és szállítási címeket tárolhat
  • tájékozódhat aktuális megrendeléseiről
  • kedvenc termékeket tárolhat
 
A törzsvásárlói programunk az alábbiak szerint működik: ha az Ön vásárlásai összértéke meghaladja a 100 000 Ft-ot, úgy 10 % törzsvásárlói kedvezményt kap egy évig minden termékünk árából.

Amennyiben rendszeresen vásárol nálunk, úgy a törzsvásálói kedvezményét megőrizheti. 

 

További kedvezményekért ajánlja másoknak is a DRHAZI natúrkozmetikumokat!

(2016.-tól működik)
 
Szeretnénk megköszönni Önnek, mint elégedett vásárlónknak, hogy ajánl minket a családja, barátai, ismerősei körében. Így a kidolgozott ajánlórendszerünk segítségével extra kedvezményt kaphat a törzsvásárlói kedvezményen felül.
 
Hogyan gyűjthet extra kedvezményt?
A Profilban található ajánlóűrlap segítségével ajánlja a DRHAZI natúrkozmetikumokat ismerőseinek!
  • Ha ismerőse az ajánlásban megadott határidőig (30 nap) vásárol az webáruházunkban,  jóváírunk az Ön részére 5% kedvezményt, melyet Profiljában követhet nyomon. 
  • Az 5% kedvezményt ajánlásonként adjuk, és egy vásárláshoz egy extra kedvezményt lehet beváltani. Az ajánlásért járó extra kedvezmény akkor válik aktívvá, amikor az ajánlásra érkező vásárlás 15 napos biztonságos vásárlási garanciája lejár.
  • Egy embernek egyidejűleg, egyszer lehet ajánlást küldeni. Amennyiben olyan ismerősének szeretné a DRHAZI hightech natúrkozmetikumokat ajánlani, akivel már kapcsolatban vagyunk, úgy erről rendszerünk tájékoztatni fogja Önt és nem engedélyezi az ajánlást.
 


Vissza