SZÁJÁPOLÓ, KORREKTOR, TESTÁPOLÓ Feltöltő ajakbalzsam
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZÁJÁPOLÓ, KORREKTOR, TESTÁPOLÓ

Pump Lip Balm

SZÁJÁPOLÓ, KORREKTOR, TESTÁPOLÓ Feltöltő ajakbalzsam

Tartalom: 5 ml

Nemzetközi ár: 5 008 Ft
Magyar ár:
2 504 Ft

Feltöltő ajakbalzsam


Különleges nőies ajakápoló.  Értékes olajkomplexével védi és ápolja a száj érzékeny felszínét. Intenzív növényi hatóanyagai által az ajkak telté, élettelivé, puhává és üde színűvé válnak. Pótolja a nedvességet és védi az érzékeny bőrt a nap káros hatásaitól.

A kámfor és a menthol hűsít és természetes telítő hatású. A kapszaicin vérbőségfokozó és természetes élénk színt biztosít. 

 

Összetétele: 

Bio Sheavaj - Ricinus olaj - Argánolaj - Bio Méhviasz - Bio Kakaovaj - Karnauba viasz - Paprikamag olaj - Bio Gránátalma magolaj  - Menthol - Céklapor - Kapszaicin - Rózsafa olaj - Kámfor olaj - Málna kivonat - Vitamin E - Vitamin C - Vitamin A - Bio Totarol

 

Illóolajok: Rózsafa olaj, Kámfor olaj

Csomagolás: 5 ml-es műanyag tégelyben

 

Alkalmazás: Szükség esetén vékony rétegben vigyük fel a száj bőrfelületére.

Tartalom: 5 ml

Nemzetközi ár: 5 008 Ft
Magyar ár:
2 504 Ft
Nemzetközi ár: 5 008 Ft
Magyar ár: 2 504 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×