SZÁJÁPOLÓ, KORREKTOR, TESTÁPOLÓ Rosacea korrektor
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZÁJÁPOLÓ, KORREKTOR, TESTÁPOLÓ

Rosacea Corrector

SZÁJÁPOLÓ, KORREKTOR, TESTÁPOLÓ Rosacea korrektor

Tartalom: 7 ml

3 950 Ft

Rosacea korrektor


Zöld tónusú, elfedő, gyulladáscsökkentő, és antiszeptikus hatású gyógyító hatóanyagokat tartalmazó korrektor stift.Kiváló hámosító és sebgyógyító hatóanagokat tartalmaz. Nem tartalmaz színező pigmenteket, zöld színét a bőrregeneráló klorofill adja. 

 

ÖSSZETÉTELE:

Deutérium csökkentett víz - Cink-oxd - Panthenol - DRHAZI Hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, Szorbit, 3 szintű Hialuronsav, Tejsav) - Ichtiol (Sebgyógyító, hámosító) - Klorofill por - Növényi emulgens - Bisabolol (Gyulladáscsökkentő) - Allantoin (Gyulladáscsökkentő) - Levendula olaj - Teafa olaj - Zsálya olaj - Vitamin E - Bio Totarol (Antibiotikumszerű növényi hatóanyag)

 

Illóolaj: Levendula olaj, Zsálya olaj, Teafa olaj

Csomagolás: 7 ml-es aplikátoros tégelyben

 

ALKAMAZÁS: Szükség esetén pontszerűen vigyük fel a kezelendő bőrfelületre, vagy vizes sminkszivacs segítségével egyenletesen is fedhetjük vele a problémás bőrfelszínt.

Tartalom: 7 ml

3 950 Ft
3 950 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×