INTENSIVE SKIN REJUVENATION Beauty válogatás RICH
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

INTENZÍV SZÉPÍTŐ ÁPOLÁS

ANTI AGE SELECTION RICH

INTENSIVE SKIN REJUVENATION Beauty válogatás RICH

4 db + 3 db ajándék

Nemzetközi ár: 81 067 Ft
Magyar ár:
40 534 Ft

Beauty válogatás RICH


A csomag egy teljes DRHAZI fiatalító ápolási sort tartalmaz. Az aktív hatóanyagok segítik a törődésre vágyó bőrt, hogy szépségét és ragyogását visszaszerezze és megőrizze. A modern hatóanyagok azonnali lifting és ránctalanító hatásúak biztonságos növényi összetevőkkel. A különleges peptidek és a bőrazonos hatóanyagok újjáépítik a sejtmátrixot és megfiatalítják a sejteket.

A krémek a különleges DRHAZI bőrazonos koncepció szerint kiválóan építik és regenerálják az arcbőrt.

A szépítő RICH válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókat, táplálják és védik bőrt. A RICH ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főként a száraz és tőrődést igényló arcbőr ápolására.

 

Legfőbb Hightech bioaktív összetevők:

Argirelin 5 -10 % (növényi mimikai izmokat ellazító peptid) - Urea - Ceramid komplex (Ceramid 3, Ceramid 6, Ceramid 1, Phitosphingosine, Cholesterol) - Matrixyl 6 peptid (sejtmegújító növényi peptid) - Glikán építő peptid 6 % (bőrmátrix erősítő növényi peptid) - Stabil vitamin C - Ferulasav - Tripeptid 5 (kollagénszintézist fokozó növényi peptid) - Vitamin E - L-prolin - Hialuronsav (3 féle) - Liposzóma komplex - Koenzim Q10 - Bio Totarol

 

KINEK AJÁNLJUK?
 • A bőröd zsír és vízhiányos és kicsit több törődést igényel
 • Céljod az arcbőrödön megjelent ráncok kisimítása és az arc vonalainak lágyítása
 • Intenzív hatékonyságú készítményekre vágysz
 • Gazdagabb tápanyag-, és hatóanyagtartalmú kozmetikumokra vágysz
 
BASE termékek:

 

CARE termékek:

 

Online vásárlóinknak plusz ajándékkal kedveskedünk : Ez a 30 ml Kombinált enzim peeling, melynek a használatával segíthetjük, hogy az értékes hatóanyagok intenzívebben felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe.

 

MIÉRT JÓ NEKED, HA A TELJES KEZELÉSI SORT VÁLASZTOD?
 • A hatóanyagkozmetikumok hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítikA lemosó természetes peeligként hat, a toning beviszi mélyen az olajszérumot, az olajszérum feltölti a bőr mély rétegeit az irháig, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, a krém hidratál és véd az UV sugaraktól, a szemápoló maximált hatóanyagtartalmával mindezt kiegészítve feltölt és ránctalanít
 • a sejtszinten ható natúr készítmények használatakor az is fontos szempont, hogy biztosak legyünk abban, hogy a teljes kezelési sor vegyszermentes 
 • mi is támogatunk téged, így kedvezményesen vásárolhatod meg a DRHAZI hightech natúrkozmetikumokat,

  mert 3 db értékes natúrkozmetikum a mi ajándékunk :  Anti age vitalizáló oleogél 30 ml,  egy Anti age tonizáló 100 ml és egy Kombinált enzim peeling 30 ml, - melyek használatával fantasztikusan kiegészíthetőek a alapkozmetikumok hatásai.

 

VEGÁN - FAIR TRADE - BIO ÖSSZETEVŐK

 

Az Beauty  RICH Válogatás szállítási költsége 0 Ft.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TERMÉSZETES SZÉPSÉG

4 db + 3 db ajándék

Nemzetközi ár: 81 067 Ft
Magyar ár:
40 534 Ft
Nemzetközi ár: 81 067 Ft
Magyar ár: 40 534 Ft
2 vélemény
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)

Vélemények a termékről

Andrea (52)

Eddig főképp arckrémet használtam, de ez a kezelési sor bevált nekem. Szeretem, hogy minden szempontból ápolja és védi az arcbőröm. Emellett nagyon gazdaságos, nagyon kevés is hatékony a krémekből.

Csortos Melinda, 43 éves (43)

Nem ismertem a kozmetikumot. Féltem egyből rendelni ezért a próbacsomagot vettem meg. Mellesleg hihetetlen jó ötlet, mert egy termék áráért mindet kipróbálhatom. Megjött. Kipróbáltam. Elképesztő. Minden mást dobtam ki.

×