Salon Treatments DRHAZI tisztító bőrmegújító nagykezelés
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZALONKEZELÉSEK

Salon Treatments DRHAZI tisztító bőrmegújító nagykezelés

Utalvány

Nemzetközi ár: 57 279 Ft
Magyar ár:
28 640 Ft

DRHAZI tisztító bőrmegújító nagykezelés


Tapasztalataink szerint a Demodex bőrkiegyensúlyozó otthoni ápolás hatékonyságát segíti a szakszerű pórustisztítás és a tisztítást követő intenzív nanopeptides tűnélküli mezoterápia. 

T-zónás, problémás, aknés bőrök tisztítására, faggyúmirigyek szabályozására és a bőr kiegyensúlyozására szolgáló bőrmegújító kezelés. A kezeléskor eltávolítjuk a bőr alatti demodexes csomókat, melyek gyengítik a bőr védekezőképességét. Demodex kiegyensúlyozó kezeléssel és a kombinált sejtszintű bőrszerkezetregenerálás eredményeként a pórusok kitisztulnak, hidratálódnak, az aktív hatóanyagok felszívódása optimálissá válik és a bőrkép látványosan javul.

​Kezelés ideje 120 perc

Online vásárláskor egy utalványt küldünk, melyet a DRHAZI Szalonokban érvényesíthet időpontegyeztetéssel.

Mikor a legoptimálisabb a tisztító kezelés?

Átlagos esetben, mikor a demodex eltolódás csupán a bőrt érinti, javasolt a Demodex balance otthoni ápolás elkezdését követő 1-2 hét múlva (ilyenkorra az olajszérum szépen feldolgozza a demodexes csomókat) és egy záró kezelés a 2 hónapos ápolás utolsó hetében

Azokban az esetekben, mikor a demodex eltolódás már a kötőszöveti és akár az irha réteget is érinti mindenképp személyes konzultáció javasolt a szükséges kezelési sorozat kidolgozásához.

A kezelés folyamata:

    1.  Alaposan megtisztítjuk a bőrt a gyengéd DRHAZI arctisztítókkal 

    2.  Intenzív mégis lágy, enzimes és BIO AHA-t tartalmazó peelinggel megújítjuk a bőrt

    3.  Tonizáljuk a bőrt gyógyító esszenciákkal

    4.  Bőrfelpuhító és faggyúoldó masszázst végzünk és kitisztítjuk a bőr pórusait

    5.  Mély szinten fertőtlenítjük és regeneráljuk a bőrt 

    6.  Mélyszintű  bőrregenerálást végzünk sejtszinten ható komplex liposzómás nanopeptid szérummal történő mezoterápiával - szabályozza a faggyúműködést, regenerálja a sérült bőrszerkezetet és megújítja a bőrt

    7.  Thermoterápiát végzünk regeneráló olajszérummal    

    8.  Zárjuk a sejteket és a pórusokat krioterápiával

    9.  Befejező ápolást végzünk regeneráló esszenciákkal  

Utalvány

Nemzetközi ár: 57 279 Ft
Magyar ár:
28 640 Ft
Nemzetközi ár: 57 279 Ft
Magyar ár: 28 640 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×