Salon Treatments DRHAZI SZALON
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZALONKEZELÉSEK

Salon Treatments DRHAZI SZALON

Személyes vásárlási lehetőség

Nemzetközi ár: 0 Ft
Magyar ár:
0 Ft

DRHAZI SZALON


Szalonjainkban tesztelheti és megvásárolhatja hightech nanopeptid kozmetikumainkat, karácsonyi csomagjainkat és ajándékutalványainkat. Megismerheti az általunk alkalmazott bio arcplasztikát és bőrmegújító kezeléseinket.

 

DRHAZI SZALONOK

Mammut 1. első emelete                            +36 20 265 8880 

A hét minden napján DRHAZI terapeuták várják Önt. 
Hétfőtől - Szombatig 9.30 - 20.30 

Vasárnap 10.00 - 18.00

Oktogon, Teréz krt 11. Fsz. 22-es kapucsengő +36 20 325 9464

Hétfőtől - Péntekig 10.00 - 18. 00 

 

Parkolási lehetőségek: 

1. Mammut IMÉLYPARKOLÓ ÉS FELSZÍNI PARKOLÓ

2. Oktogon - Teréz krt -on van lehetőség utcai parkolásra is, de javasoljuk a közeli parkolóházat

                     - OKTOGON PARKOLÓHÁZ - ARADI U 8-10 240 FT / ÓRA   270 M-RE A DRHAZI SZALONTÓL

Személyes vásárlási lehetőség

Nemzetközi ár: 0 Ft
Magyar ár:
0 Ft
Nemzetközi ár: 0 Ft
Magyar ár: 0 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×