Salon Treatments DRHAZI SZALON
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZALONKEZELÉSEK

Salon Treatments DRHAZI SZALON
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Személyes vásárlási lehetőség

0 Ft
Írjon Ön is véleményt

DRHAZI SZALON


Szalonjainkban tesztelheti és megvásárolhatja hightech nanopeptid kozmetikumainkat, karácsonyi csomagjainkat és ajándékutalványainkat. Megismerheti az általunk alkalmazott bio arcplasztikát és bőrmegújító kezeléseinket.

 

DRHAZI SZALONOK

Mammut 1. első emelete                            +36 20 265 8880 

A hét minden napján DRHAZI terapeuták várják Önt. 
Hétfőtől - Szombatig 9.30 - 20.30 

Vasárnap 10.00 - 18.00

Oktogon, Teréz krt 11. Fsz. 22-es kapucsengő +36 20 325 9464

Hétfőtől - Péntekig 10.00 - 18. 00 

 

Parkolási lehetőségek: 

1. Mammut IMÉLYPARKOLÓ ÉS FELSZÍNI PARKOLÓ

2. Oktogon - Teréz krt -on van lehetőség utcai parkolásra is, de javasoljuk a közeli parkolóházat

                     - OKTOGON PARKOLÓHÁZ - ARADI U 8-10 240 FT / ÓRA   270 M-RE A DRHAZI SZALONTÓL

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Személyes vásárlási lehetőség

0 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

0 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×