Salon Treatments DRHAZI Luxus szépítő arcmegújító kúra / 6
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

SZALONKEZELÉSEK

Salon Treatments DRHAZI Luxus szépítő arcmegújító kúra / 6

Tartalom: 6 alkalom

Nemzetközi ár: 222 230 Ft
Magyar ár:
111 115 Ft

DRHAZI Luxus szépítő arcmegújító kúra / 6


AZ ARCBŐR, A KÖTŐSZÖVET ÉS MIMIKAI IZOMRENDSZER TELJES REGENERÁLÁSA EGYMÁSRA ÉPÜLŐ KOMPLEX KEZELÉSEKKEL. 

Az évtizedek alatt csontokra tapadt mimikai izmok mobilizálását lehetetelen 1 kezeléssel megvalósítani. Ennél a metódusnál fontos a fokozatosság, hogy az izomrendszer finoman, sérülés nélkül képes legyen újra aktivizálódni. A teljes mobilizációra dolgoztuk ki a DRHAZI Luxus Arcmegújító Kúrákat. 6 és 8 alkalmas kúrát fejlesztettünk ki. 

MELYIK KÚRÁT VÁLASSZAM?

A 6 alkalmas kúrá a kevésbé stresszes életmód és normál izomműködés mellett javasoljuk. A 8 alkalmas kúrát a stresszesebb, akár sorvadt izomrendszer mobilizálására javasoljuk.

MILYEN EREDÉNY ÉRHETŐ EL?

Ha az izomrendszert mobilizáljuk, a kötőszövetet megerősítjük és biztosítjuk a bőr belső oxigén és tápanyagellátását VALÓDI, TARTÓS ARCKORREKCIÓ érhető el az DRHAZI arcmegújító kúrákkal.

A KÚRA ÜTEMEZÉSE: 

 Az izmok válaszidejét figyelembe véve, HETI 2 ALKALMI és HETI ÜTEMEZÉSBEN ÉRDEMES VÉGEZNI.

A KEZELÉS FOLYAMATA:

 1. Alaposan megtisztítjuk a bőrt a gyengéd DRHAZI arctisztítókkal  
 2. Intenzív mégis lágy enzimes és BIO AHA-t tartalmazó peelinggel megújítjuk a felső bőrréteget
 3. Tonizáljuk a bőrt regeneráló esszenciákkal
 4. Speciális manuális arcizomemelő facelift arckezelést végzünk aromaterápiás bőrazonos olajszérummal - mely ellazítja, tónust ad a mimikai izmoknak és mélyen feltölti a bőrt
 5. Mélyszintű  bőrregenerálást végzünk - 5 féle bioaktív nano peptidet, hialuronsavat, kollagén proteint tartalmazó sejtszinten ható komplex liposzómás szérummal tű nélküli elektroporációs mezoterápiát végzünk - a kezelés ellazítja a mimikai mikroizmokat, serkenti a kollagénképződést - látványos és a teljes hatású feltöltést és regenerációt eredményez
 6. Igény szerint modern mechanikai bőrsejt-stimuláló műanyagtűs mezoterápiát végzünk / vagy kollagén - hialuron intenzív maszkot alkalmazunk
 7. Zárjuk a sejteket és a pórusokat krioterápiával
 8. Befejező ápolást végzünk damaszkuszi rózsa vagy aloe esszenciával és bőrazonos hidratáló krémmel

​EGYÉNI SZÜKSÉGLET ESETÉN KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEKET VÉGZÜNK:

 • pórustisztító bioaktív nanopeptides mélytisztítás a pórusok megnyitásáért,
 • intenzív korionkristályos mikrodermabrázió, az elvastagodott szaruréteg eltávolításáért
 • (BIO) műanyagtűs mezoterápiája a pórusok szűkítésére és a bőrregeneráció fokozására  
A KÚRÁKHOZ, HOGY A LEGJOBB EREDMÉNY VALÓSULJON MEG EGY TELJES DRHAZI BEAUTY KEZELÉSI SORT AJÁNDÉKOZUNK OTTHONI ÁPOLÁSRA 60 000 FT ÉRTÉKBEN
Így a kúra idején a teljességre törekedve valódi bőrmegújítást és arckorrekciót valósítunk meg.
 

Tartalom: 6 alkalom

Nemzetközi ár: 222 230 Ft
Magyar ár:
111 115 Ft
Nemzetközi ár: 222 230 Ft
Magyar ár: 111 115 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×