DRHAZI KARÁCSONY Karácsonyi csomag SOFT
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

DRHAZI KARÁCSONY

Christmas Package SOFT

DRHAZI KARÁCSONY Karácsonyi csomag SOFT
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

AJÁNDÉK Luxus arckezelés

4 + 3 db + 43 160 Ft
Írjon Ön is véleményt

Karácsonyi csomag SOFT


A nappali ápolás 4 hightech kozmetikuma mellé az éjszakai ápolás 2 értékes kozmetikuma a mi ajándékunk 
120' Luxus Arckezelés AJÁNDÉKBA, melynek értéke 36 800 Ft

Egy teljes DRHAZI Soft fiatalító sorozat díszcsomagolásban. Az aktív hatóanyagok segítik a bőr szépségét és ragyogását visszaszerezni és megőrizni. A modern hatóanyagok azonnali ránctalanító hatásúak biztonságos növényi összetevőkkel. A különleges nanopeptid komplexek és a bőrazonos hatóanyagok újjáépítik a sejtmátrixot és megfiatalítják a sejteket.

A SOFT válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókat, táplálják és védik bőrtA SOFT ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főképp mikor intenzív regenerálásra vágyunk könnyed formulákkal.

 

LEGFŐBB HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK: 

Spilanthol ( Acmella kivonat ) - Glikán segítő peptid (BŐR MÁTRIX SZERKEZETÉT ERŐSÍTŐ NÖVÉNYI PEPTID) - Argirelin 5% (NÖVÉNYI MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ PEPTID) - Mátrixyl 6 (SEJTMEGÚJÍTÓ NÖVÉNYI PEPTID) - Ceramid komplex - Tripeptid 5 (KOLLAGÉNSZINTÉZIST FOKOZÓ PEPTID) - Béta glükán - Vitamin E - Stabil vitamin C - Ferulasav - Urea - Allantoin - Kollagén protein - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 
KINEK AJÁNLJUK?
 • Az bőröd zsír- és vízhiányos, és több törődést igényel
 • A célod az arcon megjelent ráncok kisimítása és az arc rugalmasságának fokozása
 • Intenzív hatékonyságú készítményekre vágysz
 • Gazdag tápanyag-, és maximális hatóanyagtartalmú kozmetikumokra vágysz

 

Nappali hightech kozmetikumok:

 

Éjszakai hightech kozmetikumok:

 

Online vásárlóinknak PLUSZ AJÁNDÉKKAL kedveskedünk: Ez a 30 ml Kombinált enzim peeling, mely használatával segíthetjük, hogy az értékes hatóanyagok intenzívebben felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe.

 

MIÉRT JÓ neked, HA TELJES ÁPOLÁSI SORT VÁSÁROLsz?

 

1. A sejtszinten ható natúr készítmények használatakor fontos, hogy a teljes kezelési sor vegyszermentes legyen.

 

2. A termékek hatásmechanizmusa egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítik. A lemosó természetes peeligként hat, a toning beviszi mélyen az olajszérumot, az olajszérum feltölti a bőr mély rétegeit az irháig, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, a krém hidratál és véd az UV sugaraktól, a szemápoló maximált hatóanyagtartalmával mindezt kiegészítve feltölt és ránctalanít.

 

3. Kedvezőbb feltételekkel vásárolhatja meg kedvenc DRHAZI termékeit, mert 3 db értékes natúrkozmetikum a mi ajándékunk :  Anti age vitalizáló olajszérum 30 ml,  egy Anti age tonizáló 100 ml és egy Kombinált enzim peeling 30 ml, - melyek használatával fantasztikusan kiegészíthetőek a alapkozmetikumok hatásai.

3. Kedvezőbben is vásárolhatod meg kedvenc DRHAZI kozmetikumokat, mert 3 db értékes natúrkozmetikum a mi ajándékunk: az éjszakai kezelésre a Szépítő vitalizáló oleogél és a Szépítő feltöltő tonizáló tej és plusz egy Kombinált enzim peelinggel is megajándékozunk, mely használatával fantasztikusan kiegészíthető a alapkozmetikumok eredményessége.

 

VEGÁN - FAIR TRADE - BIO ÖSSZETEVŐK

 

Az Anti Age Soft Kezelési sor szállítási költsége 0 Ft.

 

DRHAZI ÚJ DIMENZIÓ A KOZMETIKÁBAN

 
 

 

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

AJÁNDÉK Luxus arckezelés

4 + 3 db + 43 160 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

43 160 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×