DRHAZI KARÁCSONY Karácsonyi Ajándék Utalvány SILVER
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

DRHAZI KARÁCSONY

Christmas Card SILVER

DRHAZI KARÁCSONY Karácsonyi Ajándék Utalvány SILVER
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Szépítő Soft teszcsomag AJÁNDÉK

+ 20 000 Ft
Írjon Ön is véleményt

Karácsonyi Ajándék Utalvány SILVER


Ajánlott küldeményként küldünk egy dekoratív ajándékutalványt, DRHAZI díszborítékba csomagolva. Az ajándékozott webshopunkban való vásárlásakor érvényesítheti az ajándékkártyán szereplő összeget a vásárlói kosarában, vagy DRHAZI szalonjainkban érvényesítheti kozmetikum vásárlásra, illetve szalonkezelésekre.

EXTRA AJÁNDÉK EGY AGELESS BEAUTY SOFT KEZELÉSI SOR TESZTCSOMAGJA

boldog karácsonyT!

Szalonjaink: 

Mammut 1. első emelete +36 20 265 8880 

Oktogon, Teréz krt 11. Fsz. 22-es kapucsengő +36 20 325 9464

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Szépítő Soft teszcsomag AJÁNDÉK

+ 20 000 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

20 000 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×