DEMODEX BALANCE, AKNE, ROSACEA CARE Bőrmegújító olajszérum
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Összetevők:

 • Bio Neem olaj
 • Karanja olaj
 • DRHAZI Treatment Complex®
 • Teafa olaj
 • Bio Rozmaring olaj
 • Bio Totarol
Nagy koncentrációban tartalmaz antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket. Segíti a gyulladt bőr gyógyulását. Felveszi a harcot a fertőzésekkel, és segíti a sejtek anyagcseréjét. Feszesebbé teszi a kötőszöveteket és enyhít a ráncosodáson. Kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív antibakteriális hatású hatóanyag. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú. A világon fellelhető legkiválóbb gyógynövényekből összeállított speciális antimikróbás, parazitaellenes komplex. Kiváló antimikróbás hatóanyagolaj az akne, herpesz, rosacea és akár a vitiligo kezelésében. Emellett hatékony a keloid hegek kezelésében. Rendkívül hatékony antiszeptikus hatású. Enyhít a bőrbetegségek mértékén, elősegíti a sebek gyógyulását.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

DEMODEX BALANCE BŐRMEGÚJÍTÁS, AKNE, ROSACEA

Skin renewal oilserum

DEMODEX BALANCE, AKNE, ROSACEA CARE Bőrmegújító olajszérum

Érdemes bőrmegújító csomagban megvásárolni

Tartalom: 100 ml

Nemzetközi ár: 32 552 Ft
Magyar ár:
16 276 Ft

Bőrmegújító olajszérum


100 % intenzív hatóanyagszérum, mely antimikróbás, atkaellenes és gombaellenes hatóanyagokkal telített. Demodex fertőzöttség, akne, rosacea és a dermatitises bőr ápolására.

 

Profil:

 • DRHAZI Treatment Complex® - Főbb összetevői: Kínai Bai Bu gyökér kivonata - antibakteriális, csíraölő, Kínai Zhi zi kivonata - antibacteriális, gombaölő és parazitaölő, Kínai Ku Shen gyökér kivonata - antimikróbás, Kínai Bai Zhi kivonata - gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító hatású, Chal Mogra olaj - parazitaellenes, antimikróbás olaj
 • Bio Neem olaj - az emberre ártalmatlan, nem komedogén olaj,- de több, mint 200 rovarfélére halálos, mert a kártevők hormonrendszerét támadja meg. Emellet antimikróbás, antibakteriális és fungicid hatású.Több, mint 150 aktív összetevőjét azonosították, ezek közül számos hatásosnak bizonyult laboratóriumi kisérletekben (főbb hatóanyagok: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tokoferol, vepinin)  Kiváló hidratáló,  magas E-vitamin tartalmú, gazdag bőrtáplálókban és zsírsavakban, bársonyossá változtatja a száraz, repedezett vagy más módon sérült bőrt. Kizárólag külsőlegesen használható!
 • Bio Karanja olaj - nem komedogén olaj, hasonló hatású, mint a neem olaj, de külsőleges és belsőges kezelésre (féreghajtó, malária és lepraellenes) is alkalmazható hatékony rovar és mikróbaölő. Legfőbb hatóanyaga a karanjan. Neem olajjal való együttes alkalmazása fokozza mindkét szer hatását.
 • Bio Totarol - kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív erős antibakteriális hatóanyag. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú.

 

Természetes illóolaj:  Teafa olaj, Rozmaring olaj

Illat: Naturális illat, gyógynövényes

Kiszerelés: 100 ml airless adagolóban a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

Alkalmazás: Este a tisztítást követően vigyünk fel az olajszérumból néhány cseppet az kezelendő felületre, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk a bőrbe. Hagyja éjszakára a bőrünkön, mert az olajszérum ekkor fejti ki hatását. Ha a Bőrmegújító ápolás alatt arcbőrünket szátraznak érezzük, a nappali szérumhoz is keverhetünk egy csepp olajat.

Mindenképp kövesd a Használati utasítást és a lentebb található Bőrápolási tanácsokat.

 

VEGÁN - FAIR TRADE - BIO ÖSSZETEVŐK

 

Érdemes bőrmegújító csomagban megvásárolni

Tartalom: 100 ml

Nemzetközi ár: 32 552 Ft
Magyar ár:
16 276 Ft
Bio 49%
Hightech 2%
Natúr 100%
Nemzetközi ár: 32 552 Ft
Magyar ár: 16 276 Ft

Vásárolja meg a teljes kezelési sort, ajándékokkal!

Natúrkozmetikumaink hatásmechanizmusa egymásra épül.

A(z) Bőrmegújító olajszérum a következő kezelési sorhoz tartozik.

Demodex Balance Bőrmegújító csomag

A csomag ára:

Nemzetközi ár: 71 364 Ft
Magyar ár: 35 682 Ft
2 vélemény
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)

Vélemények a termékről

Anita (45)

Gyulladt,kipirosodott, viszkető bőrre kiváló nyugtató hatással van.Zseniális termék.

Krisztina (41)

A szememmel régóta problémáim voltak. Bármilyen natúr kozmetikumot használtam az arcomra, hajamra, érzékenyen reagált. Kivörösödött, beduzzadt, viszketett a szemhéjam. Ez az olaj már az első heti használat után megnyugtatta és gyógyította az érzékeny szemhéjamat. Kb. 3 hét múlva teljesen szép és egészséges kinézete lett, nem voltak hámló részek rajta, nem viszketett...stb. Nagyon jó ár/érték arányú termék!

×