DEMODEX BALANCE, AKNE, ROSACEA CARE Demodex Balance Bőrmegújító csomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

DEMODEX BALANCE BŐRMEGÚJÍTÁS, AKNE, ROSACEA

Demodex Balance Skin Renewal Pack

DEMODEX BALANCE, AKNE, ROSACEA CARE Demodex Balance Bőrmegújító csomag

3 db + 3 db ajándék

35 880 Ft

Demodex Balance Bőrmegújító csomag


Ez a Bőrmegújító csomag elegendő egy személy számára, egy két hónapos otthoni kiegyensúlyozó ápolásra. Egy teljes bőrregeneráló ápolási sort tartalmaz 100% természetes és hightech hatóanyagkozmetikumokból. A bioaktív hatóanyagok segítik helyreállítani a bőr természetes védekező képességét a kórokozó ágensekkel szemben, alkalmasak az akne, rosacea és demodex - es bőr ápolására.

A csomag kb 2-3 hónapra elegendő ápolási készítményt tartalmaz. A bőrápolás segíthet, hogy visszatérjünk a normál, egészséges szerkezetű bőrhöz.

 

Tartalma:

Alkalmazás: Mindenképp kövesd a Használati utasítást és a bőrápolási Tanácsokat, a csomag szállítási költsége 0 Ft.
Legfőbb hightech bioaktív összetevők:

Ghánai fekete szappan - Biokén - Neem olaj - Karanja olaj - Ichtiol - Teafa olaj - Bio Totarol - DRHAZI Treatment Complex® - Deutérium csökkentett víz  - Panthenol (B5 provitamin) - Ceramide komplex - Urea - Tripeptid 5 (kollagénszintézist fokozó növényi peptid) - Glikán építő peptid (bőr mátrix szerkezetét erősítő növényi peptid) - Teprenon (Sejtmegújító növényi hatóanyag) - Stabil C-vitamin - Hialuronsav (3 féle) - Ferulasav - Liposzóma komplex - Kollagén protein - Allantoin  - Lactobacillus ferment

Kinek ajánljuk?

 • ha arcbőröd érzékeny, pirosodásra hajlamos
 • ha az arcbőröd rosaceás tüneteket mutat
 • ha problémás, zsíros, vagy száraz szeborrhoás, akár aknés bőröd van
 • gyakran jelentkezik gyulladás a bőrödön
 • célod arcbőröd kiegyensúlyozása és megújítása
Szakértő DRHAZI Balance kezelés

Tapasztalataink szerint a Demodex bőrkiegyensúlyozó otthoni ápolás hatékonyságát segíti a szakszerű pórustisztítás és a tisztítást követő intenzív nanopeptides tűnélküli mezoterápia. 

A kezeléskor eltávolítjuk a bőr alatti demodexes csomókat, melyek gyengítik a bőr védekezőképességét. Demodex kiegyensúlyozó kezeléssel és a kombinált sejtszintű bőrszerkezetregenerálás eredményeként a pórusok kitisztulnak, hidratálódnak, az aktív hatóanyagok felszívódása optimálissá válik és a bőrkép látványosan javul. 

DRHAZI Balance bőrmegújító kezelés  

Mikor a legoptimálisabb a tisztító kezelés?

Átlagos esetben, mikor a demodex eltolódás csupán a bőrt érinti, javasolt a Demodex balance otthoni ápolás elkezdését követő 1-2 hét múlva (ilyenkorra az olajszérum szépen feldolgozza a demodexes csomókat) és egy záró kezelés a 2 hónapos ápolás utolsó hetében

Azokban az esetekben, mikor a demodex eltolódás már a kötőszöveti és akár az irha réteget is érinti mindenképp személyes konzultáció javasolt a szükséges kezelési sorozat kidolgozásához.

DRHAZI BALANCE BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS 

3 db + 3 db ajándék

35 880 Ft
35 880 Ft
4 vélemény
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)

Vélemények a termékről

Hajnalka

Egy hete használom a Dr. Házi termékeket. Ha lenne lehetőségem, az égbe kiáltanam, hogy "Emberek, van gyógymód a rosaceara! Nem kell a tünetekkel együtt élni!" :) Eddig nagyon sok helyen jártam már a problémámmal, de a tünetek csak fokozódtak. Azonban azt gondoltam, nem adom fel! Nem létezik, hogy nem tudnak rajta segíteni! Csak még a megfelelő szakemberrel nem találkoztam. S végre, a szerencse is mellém szegődött. Addig böngésztem az Ineten, amíg rá nem találtam Dr. Házi Edinara. Életem legjobb döntése volt, hogy adtam meg egy esélyt. Kezelésem még csak egy volt, de a doktornő termékeinek használatával már a 2. nap a " piros belobbanások" megszűntek. Emellett a bőrképem is egységesebb, arcszinem egészséges. Ismét örömmel nézek tükörbe. Azóta kidobtam minden kozmetikumot, melyeket eddig használtam. S mivel a Dr. Házi termékek bizonyítottak az arcomon, a testápoláshoz is ezekből vásároltam. Ha a rosacea bőr problémám teljesen meggyógyul, biztosan a normál bőrápoláshoz is ebből a termek családból fogok vásárolni. Soha többet más termek nem lesz a fürdőszobámban! Ígérhet bármit! Lehet nagyon jó a marketingje, nem fog elbizonytalanítani! Köszönöm Edina!

Chaterine (40)

Eddig 75% gyógyult a bőröm, rövid 3 hét alatt. Sok helyeken jártam, orvosoknál is, eddig csak is Dr. Házi Edina ért el sikeres eredményeket velem. Nagy köszönet Edinának és csapatának! Kiváló termékek és kezelések 5++++++ csillagot adok!

Anita (45)

Rosaceás tüneteket mutató bőrömet hosszú időn keresztül semmivel sem tudták gyógyítani.Ezen termékek használatával napról napra szebb lett,szépen gyógyult.Hálásan köszönöm és jó szívvel ajánlom a termékeket mindenkinek aki hasonló problémától szenved.

Rott Bernadett (50)

Demodex atka miatt kialakult, borzasztó állapotba került bőrömön segített. Hálásan köszönöm a segítséget, a teljes Demodex Bőrmegújító Csomagot jó szívvel ajánlom minden rászorulónak.

×