GIFT CARDS DRHAZI AJÁNDÉK KÁRTYA Gyémánt
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

AJÁNDÉK UTALVÁNYOK

GIFT CARD diamond

GIFT CARDS DRHAZI AJÁNDÉK KÁRTYA Gyémánt
Nemzetközi ár: 60 096 Ft
Magyar ár:
30 048 Ft

DRHAZI AJÁNDÉK KÁRTYA Gyémánt


Ajánlott küldeményként küldünk Önnek egy dekoratív ajándék kártyát, DRHAZI borítékba csomagolva. Az Ön ajándékozottja webshopunkban való vásárlásakor érvényesítheti az ajándékkártyán szereplő összeget a vásárlói kosarában, vagy DRHAZI szalonjainkban érvényesítheti kozmetikum vásárlásra, illetve szalonkezelésekre.

 

Nemzetközi ár: 60 096 Ft
Magyar ár:
30 048 Ft
Nemzetközi ár: 60 096 Ft
Magyar ár: 30 048 Ft
1 vélemény
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)

Vélemények a termékről

Kiss Botond (39)

Egyik ismerősöm ajánlotta az oldalt. A nejemnek akartam venni valamit születésnapjára. Számomra ez mindig kínszenvedés. Minek örülne a feleségem? Ekkor láttam meg az ajándékkártyát. Ezt nekem találták ki - gondoltam. No lett is öröm. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fülig ér majd a szája. Azonnal gép elé ült és vadul rendelt... Azt mondta ennél jobbat ki se találhattam volna... Hát ennyi... Ez jó ötlet - köszönöm

×