GIFT CARDS DRHAZI AJÁNDÉK KÁRTYA Arany
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

  • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
  • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
  • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

  • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
  • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
  • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
  • Szintetikus anyagoktól mentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

AJÁNDÉK UTALVÁNYOK

GIFT CARD gold

GIFT CARDS DRHAZI AJÁNDÉK KÁRTYA Arany

3 termék Ajándékba

20 000 Ft

DRHAZI AJÁNDÉK KÁRTYA Arany


AJÁNDÉK: Anti age kézkrém 50 ml, Cellulit ellenes testvaj 100 ml, Anti age szájápoló 5 ml 

Értékes és praktikus ajándék lehet a DRHAZI 20.000 Ft értékű ajándékutalvány hightech kozmetikumok és szalonkezelésekre is felhasználható.

Értékes és praktikus ajándék lehet a DRHAZI 20.000 Ft értékű ajándékutalvány hightech kozmetikumok és szalonkezelésekre is felhasználható.

 

Ajánlott küldeményként küldünk Önnek egy dekoratív ajándékutalványt, DRHAZI díszborítékba csomagolva. Az Ön ajándékozottja webshopunkban való vásárlásakor érvényesítheti az ajándékkártyán szereplő összeget a vásárlói kosarában, vagy DRHAZI szalonjainkban érvényesítheti kozmetikum vásárlásra, illetve szalonkezelésekre.

SZALONJAINK: 

Mammut 1. első emelete +36 20 265 8880 

Oktogon, Teréz krt 11. Fsz. 22-es kapucsengő +36 20 325 9464

3 termék Ajándékba

20 000 Ft
20 000 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×